Cerfontaine tijdelijk aan roer Antonius Ziekenhuis

EMMELOORD
Het Antoniusziekenhuis in Emmeloord en Sneek heeft voor de komende drie maanden een interim-directeur aangetrokken. Gerlach Cerfontaine neemt de functie waar tot een definitieve nieuwe bestuurder is gevonden.

De 67-jarige Cerfontaine vervulde eerder directiefuncties bij het Universitair Medisch Centrum Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Verder was hij bijna tien jaar president-directeur van de Schiphol Group.

Volgens de Antonius Zorggroep is Cerfontaine aangetrokken om een aantal belangrijke en omvangrijke trajecten te begeleiden. Daaronder vallen ook de onderhandelingen met verzekeraars over de zorgcontracten voor volgend jaar.


reacties (4)

 • wijnschenkl

   

  Als deze meneer maar weer niet zoveel praatjes vertelt als toen hij direkteur was van de Schiphol groep. over luchthaven lelystad wil ik hem nog wel even spreken.......

  reageer
 • Ikke

   

  Zal wel weer. Maar liggen Emmeloord en helemaal Sneek niet een beetje te ver voor dat vliegveld? Oftewel dom geouweneel.

  reageer
 • Praktisch

   

  Misschien kan hij gelijk aangeven vanuit deze functie dat uitbreiding van het vliegveld Lelystad ongezond is voor de inwoners rond het ziekenhuis.

  reageer
 • Andree

   

  Komt zijn vrouw Pia Dijstra ook mee?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert