Vrachtauto rijdt achterop auto op Biddingringweg

DRONTEN
Een vrachtauto is donderdagochtend bij Dronten achterop een personenauto gebotst. Dat gebeurde kort voor 8:30 uur, bij de kruising van de Biddingringweg en de Dronterweg.

Volgens de politie is de bestuurster van de auto naar het ziekenhuis gebracht.

Het verkeer bij de kruising heeft door opruimwerkzaamheden enige tijd hinder ondervonden.

reacties (11)

 • Ariane

   

  En wat maakt dat uit voor het aankomend verkeer op de voorrangsweg?

  reageer
 • Dirk zaan

   

  Mevrouw negeert de voorrangsgebodborden en rijdt met 20km/h de weg op met het idee dat de aankomende vrachtwagen toch wel zal inhouden. Of ze heeft hem niet eens gezien. Dan heeft ze nog geluk gehad. Dat is het meest waarschijnlijke scenario.

  reageer
 • dronten

   

  vanmiddag was het ook al mis op de kruising elburgerweg biddingring weg tegen een uur of drie. Ik hoorde een auto hard remmen. auto van voor flink beschadigd. ook deze weg is heel erg gevaarlijk en mensen rijden daar nog steeds als idioten. zelfs fietsers met doppen in de oren en telefoon in de hand hebben geen oog voor het verkeer

  reageer
 • yo

   

  mevrouw reed keurig 80, vrachtwagen 90, mevrouw ziet nummerbord vrachtwagen niet eens meer, zo dichtbij is ie..... herkenbaar???? ik zeg niet dat het zo ging, maar zo kan ik het voor mij zien!

  reageer
 • Chris

   

  Weet niet waar vandaan de auto kwam maar veel mensen vergeten daar richting aan te geven als ze willen afslaan

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jeroen

   

  Hoorde 2 politie auto's en ambulance voorbij komen toen ik bij de bushalte zat, had al zo'n vermoeden dat er daar wat loos was. Enkele minuten later toen ik in de bus zat (richting Biddinghuizen) moest die omrijden via de rietweg, de hinder viel mee, een paar minuutjes uiterlijk. Waarschijnlijk inderdaad iemand die'm er even voor gegooit heeft en dan niet snel op gang gekomen is, gezien hoe ver beide voertuigen van de kruising af stonden kan ik me niet voorstellen dat de auto voor een andere overstekende auto heeft moeten remmen om vervolgens geramt te worden...

  reageer
 • marian

   

  Bah. Mevrouwtje, dat zeg je niet!

  reageer
 • Axel

   

  niet zo raar, veel huftergedrag van verkeer vanaf Dronten Lelystad. Elke morgen heb je daar mensen die hem er gewoon voor gooien en dan vergeten gas te geven. En dan nog boos worden als je achter hun kont hangt.

  reageer
 • Wesley

   

  Daar kon je opwachten dat er een keer wat zou gebeuren. Mensen denken al gauw "ach moet kunnen" tot het fout gaat.

  reageer
 • De oude wielrennert

   

  En hoe kan een truck nu sneller rijden dan een personenauto en daarbij niet zien dat er een voortuigje voor de bumper zit? Stond mevrouwtje daar stil? Of had ze hem er nog even voor gegooid?

  reageer
 • ViKing79

   

  kon je op wachten, zo'n ongeluk op die plek. dat er niet veel vaker wat gebeurd is echt verwonderlijk.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert