VVD ontevreden over maatregelen Festivalplein

ALMERE
De VVD in Almere is niet tevreden over de maatregelen die de gemeente heeft genomen tegen de overlast op het Festivalplein. Een groep mensen zorgt voor problemen bij danscafé Eindelijk Weer, waardoor voorbijgangers zich onveilig voelen.

Intimiderend gedrag, dealen in harddrugs en prostitutie rond het basketbalveld op het plein zou er ook voor zorgen dat klanten wegblijven bij het danscafé.

Volgens burgemeester Jorritsma wordt er de laatste tijd intensiever gecontroleerd en opgetreden tegen de overlastgevers. Maar de VVD vindt dat niet genoeg. De partij wil op 9 oktober op de Politieke Markt met de burgemeester in gesprek over verdere maatregelen.

reacties (8)

 • klaar mee

   

  Dit is geen nieuw probleem. Deze gasten zorgen al jaren voor overlast en zijn bekende van de politie... aanpakken ho maar. ondertussen heeft de gemeente een bushokje geplaatst zodat de criminele droog hun werk kunnen doen en een toilet zodat het uitschot hun behoeftes niet in de bosjes doet. pamperen is niet de oplossing.

  reageer
 • Ro

   

  Ik merk wel dat het werkt, in het opzicht geen bedelende junks meer bij de slagbomen.

  reageer
 • lexie

   

  Hahaaha te treurig voor woorden wie twijfelt nog aan de woorden Almere in een grote getto

  reageer
 • deboer

   

  Als ganzen overlast veroorzaken dan is het op te lossen dit kan hier ook.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Men is boos, verongelijkt, verontwaardigd, en het is natuurlijk allemaal de schuld van Jorritsma persoonlijk.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • michael

   

  nou Annemarie en co ga maar eens kijken op het voetpad naast de gemeentedepot richting de school daar staan ze te dealen hoor. maar waarom hebben we ook in Buiten zo'n veldje. Je kan miljoenen voor een marketing uitgeven maar die veldjes zijn nou niet het visitekaartje voor Almere hoor.

  reageer
 • frits

   

  ach we blijven pamperen maar optreden blijft uit want annie wuift alles weg ach het is maar een incidentje en het valt allemaal wel mee daar . ze zijn in almere te laf om eens keihard op te treden tegen dat tuig

  reageer
 • Anoniem

   

  Grote onzin van onze burgermeester. Er vinden zich gemiddeld elke 3 minuten overdrachten plaats in drugs, goederen en ook vrouwen. Hun zijn daar de baas en dat laten ze duidelijk zien.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert