Streekparade in het centrum van Almere

ALMERE
In het centrum van Almere is zondagmiddag voor de tweede keer een Streekparade gehouden. Verspreid over de stad waren er diverse markten met streekproducten. Zo'n 100 kraamhouders hadden zich aangemeld.

Culinair fenomeen Alain Caron opende de parade. Hij gaf ook een kookworkshop aan ouders en kinderen.

Naast de Streekparade was er nog meer te doen in Almere. De jaarlijkse Midland Classic Show met klassieke auto's was neergestreken in de stad en er is kermis.


reacties (8)

 • Marco

   

  In welke stad woon je dan Frank? Dan kunnen we daar ook promotie maken. In Almere stond het op billboards, vanaf 2 weken vooraf in de kranten inclusief lezersacties, banner op de website van Almere Vandaag en Almere deze Week. Wij zouden graag weten hoe we jou en daarmee vele andere dan het beste kunnen bereiken. Daar zijn wij ook bij gebaat. De Streekparade wordt trouwens niet door de gemeente Almere georganiseerd, maar door een klein evenementenbureau uit Almere.

  reageer
 • frank

   

  Dat verwacht ik inderdaad, in Almere kan het!

  reageer
 • Jeroen

   

  Misschien word het tijd om eens zelf op zoek te gaan naar vermaak. Het stond in de Almere dichtbij aangekondigd, en op verschillende FB pagina's. Aan de drukte in het centrum te zien waren er meer mensen wel van op de hoogte, dan niet. Wat verwacht je, dat ieder evenement op billboards door de hele stad aangekondigd worden?

  reageer
 • Frans

   

  Volgens stadspromotie Almere is de streekmarkt door ruim 125.000 mensen bezocht.

  reageer
 • Rutger

   

  Dit had absoluut beter aangekondigd moeten worden.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • frank

   

  promotieteam, geweldig! Niets maar dan ook niets van meegekregen. Als het bekend was, was ik zeker nieuwsgierig geweedt en had ik een gebracht. Nu en ik denk met mij vele wist(-en) van niets... Jammer... gemiste kans net zoals Almere 30 jarige bestaan zo top was gepromoot. Pffff

  reageer
 • Ome Joop

   

  Was top, lekker weer, mooie producten , prachtige auto's, heerlijke sfeer, gezelligheid troef, bedankt organisatie , heb een heerlijke middag gehad

  reageer
 • Nico

   

  Heb ik weer; loop ik met mijn ziel onder de arm in het Cirkelbos. Kan ik in het Centrum zure jam proeven.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert