Flevolanders vinden N352 onveilig

NOORDOOSTPOLDER
De N352, de weg van Urk via Ens en Kraggenburg naar Vollenhove, is volgens Flevolanders de meest onveilige weg in onze provincie. Dat blijkt uit een inventarisatie van de ANWB.

Op de site van die organisatie konden weggebruikers in de maand september melden welke provinciale weg zij onveilig vinden. Zo'n 120 mensen in Flevoland deden mee. Van hen wezen er 39 de N352 als onveilige weg aan. Die weg heeft meerdere namen, zoals Domineesweg, Schokkerringweg en Zuiderringweg.

De Vogelweg (N706), tussen Almere en Lelystad, kreeg 20 stemmen. De ANWB gaat alle gegevens analyseren en komt eind oktober met een rapport over alle provinciale wegen in Nederland.

reacties (5)

 • geert

   

  ja dat dacht ik al, erg onveilige weg. heel onoverzichtelijk. je kan naar mijn inzien beter in heel flevoland geen wegen aanleggen. toch kansloze provincie.

  reageer
 • Roelof

   

  Vele wegen zijn in de polder onveilig gemaakt met de 60 km zones en levensgevaarlijke drempels. Toeristen gaan 30 of langzamer rijden om naar bloemetjes te kijken, de oudere automobilist meent dat ze tussen de witte lijnen moet blijven rijden waardoor wegen visueel te smal worden en de tegenligger de gevaarlijke ongemaaide berm moet induiken. 1 van de redenen dat de bermen zo stuk zijn gereden.

  reageer
 • Thomas Wentzel

   

  Ook de Noordoostpolder is Flevoland. Dat houdt niet op bij de Ketelbrug. Helaas :-)

  reageer
 • Herman

   

  Het geeft alleen maar aan, dat de mensen erkennen, dat veel bestuurders zich NIET aan de verkeersregels willen houden en DAARDOOR gevaarlijke situaties ontstaan.

  reageer
 • De oude wielrennert

   

  Vreemd daar er in Flevoland veel meer mensen wonen dan in de NOP en die komen vrijwel nooit in de NOP. Duidelijk stemt men in NOP makkelijker waardoor alles heel erg lijkt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert