Wout Jansen voorzitter ondernemers

LELYSTAD
Oud-wethouder Wout Jansen is de nieuwe voorzitter van de stichting Ondernemers Stadshart Lelystad. Dat heeft het bestuur van de stichting bekendgemaakt.

Onder zijn leiding willen de ondernemers een meerjarige visie maken over de verdere ontwikkeling van het stadshart.

Wout Jansen was tot aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart dit jaar wethouder namens de Inwonerspartij Lelystad.

reacties (7)

 • raadsvolger

   

  Ze spelen elkaar wel het balletje toe die ex-raadsleden/wethouders: Willem Jager vz. Bataviahaven ( presentje 175.000,-- euro). Wout Jansen vz. Ondernemingsvereniging Stadshart ( 35.000,-- euro). Waar blijft de broodnodige ! 80.000,-- voor de Agora ?

  reageer
 • Rinus

   

  Wout Jansen en visie ?????

  reageer
 • jaja

   

  Alles beter dan dat hij terug ging in zijn oude baan. Gelukkig zullen de winkeliers niet veel schade van hem ondervinden. Ook als wethouder heeft hij niks bereikt dus winkeliers..........gewoon even paar jaar uitzitten en als hij ook hier door de mand valt gaat hij weer op zoek naar andere baan. Geen zorgen

  reageer
 • Flevoboy

   

  Zal ook deze klus wel niet klaren. Zal voor dat het wat is wel stoppen of toch doorgaan. Nee stoppen of wel doorgaan. "Kwennie wak wil" zal hij wel zeggen.

  reageer
 • KC

   

  Je hebt helemaal gelijk. Dit wordt net voetbalwedstrijd en wel een Een Tweetje met zijn partijgenoot en wethouder Ed Rentenaar! Of is hij met zijn vrouw meegegaan naar LEUC en is hij geen lid meer van IPL.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ronald

   

  Inhoudelijk ben ik het niet altijd met Jansem eens maar hij heeft zijn sporen verdiend en weet hoe de politieke hazen lopen. Verstandige keuze van de ondernemers en een mooi uitdaging voor dhr. Jansen

  reageer
 • centrumbewoner

   

  Wout Jansen, die de belangenbehartigt van ondernemers in het Stadshart. Laat me niet lachen ! Komt er zeker onrust. Als wethouder maakte hij er een zooitje van o.a. parkeerbeleid. Hij kan zich beter bezig houden met 50+. Of doet hij dat ook al niet meer.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert