Walibi krijgt een nieuwe achtbaan

BIDDINGHUIZEN
Walibi Holland in Biddinghuizen krijgt in 2016 een nieuwe achtbaan en deze komt tussen de Crazy River en Club Psyke. Dat heeft het beursgenoteerde bedrijf dinsdagmiddag bekendgemaakt.

Wat voor een type achtbaan het wordt is niet bekend. Walibi had voor de bekendmaking 150 enthousiaste fans uitgenodigd. Zij mogen nadenken over een nieuwe naam.

De achtbaan wordt gebouwd door Mack Rides uit Duitsland.reacties (4)

 • tektwo

   

  Hopelijk wordt het iets dat wij nog niet hebben. bijvoorbeeld een 4D rollercoaster. De inversies van Mack Rides zijn sowieso veel spectaculairder dan die ouderwetse inspiratie loze loopings die wij hier kennen. En de ride wordt vast en zeker super smooth in tegenstelling tot El Condor

  reageer
 • Richard

   

  Weet je wat het is, mensen zoals jij hebben altijd een nare weerwoord. werken mensen niet, dan moeten ze maar alles aanpakken en uit de uitkering gaan, pakken ze werk aan wat heel slecht verdiend(zoals bij walibi) dan moeten ze maar ander werk zoeken. Heb zelf bij walibi gewerkt en de uurlonen zijn schandalig laag. Maar als je een bedrijf weet, deel het dan gerust met ons!!

  reageer
 • Jeroen

   

  Volgens mij kiest dat personeel om er te werken toch?

  reageer
 • luchtballon

   

  allemaal luchtballon betaal eerst je personeel maar eens een normaal salaris

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert