Muziek van De Nieuwe Wildernis nu ook in het park

FLEVOLAND
Op een bankje genieten van muziek uit natuurfilm 'De Nieuwe Wildernis'. Dat is de gedachte van de zogenoemde 'klankbankjes' die tot eind oktober in diverse Nederlandse parken staan.

De klankbankjes zijn bedoeld als voorproefje op 'De Nieuwe Wildernis in Concert'. Vanaf woensdag verzorgt het Metropole Orkest live de muziek bij de film in diverse theaters en zalen. In parken in de nabijheid van de concertlocaties staan de klankbankjes klaar. Mensen kunnen met een koptelefoon muziek selecteren uit de film.

Na de concerten komt in ieder geval een van deze bankjes permanent in de Oostvaardersplassen te staan. Het Metropole Orkest treedt niet op in Flevoland.


reacties (8)

 • Joost

   

  Wat zeurt iedereen hier over herrie voor de dieren? Kijken jullie wel 's een filmpje hier voordat je reageert? Je moet een koptelefoon in het bankje stoppen, alleen dan kan je het horen. (en over herrie gesproken, er vliegen 11 vliegtuigen per uur en er rijden 12 treinen per uur langs het gebied (exclusief de LUIDE goederen treinen. En oh ja, het ligt naast een drukke weg)

  reageer
 • ed

   

  Schande ! Geen optreden in Flevoland. De bron der film. Hebben de theaters Meerpaal/Agora/Almere liggen te slapen ? bij hun programmering

  reageer
 • Barbara

   

  Nog meer aanvallen op het natuurlijk vermogen van mens en natuur. Namelijk het verstoren van een natuurlijke stilte. Laat die film nu eens gewoon film zijn en ga haar niet weer uitbuiten om je honger naar meer te stillen.

  reageer
 • Jan

   

  Er staat volgens mij iets over koptelefoons, dus de dieren zullen nergens last van hebben, voorzover dat al het geval zou zijn. Ik denk toch echt dat bijvoorbeeld een trein wel wat meer herrie maakt. Geen slecht idee verder om op deze manier mensen naar het park te krijgen en dus meer inkomsten te genereren.

  reageer
 • Job

   

  Huh? Het Metropole orkest treedt niet op in Flevoland? De plek waar de film gemaakt is. Ik zeg: Heel apart!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • hans

   

  ha ha ha het word net een kermisattractie die oostvaardersplassen

  reageer
 • Faerie

   

  A: Lijkt me niet gepast zo'n bankje in wat in essentie een safe haven moet zijn voor dieren. Zo goed kennen de makers dieren dus. Vele dieren horen anders dan mensen en daar kan muziek echt verschrikkelijk voor zijn. B: Wat een suffe beslissing dat het Metropole Orkest niet in Flevoland optreedt, zou juist de opener en afsluiter moeten zijn.

  reageer
 • D.van Dierenvriend

   

  Misschien is het wel verstandig om b.v meerdere nieuwe bankjes te plaatsen in de Driehoek . Omdat de bankjes daar net zo miserabel zijn als de omgeving aldaar.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert