Zwijgen na spoedoverleg De Deel

NOORDOOSTPOLDER
Wethouders Wiemer Haagsma en Henk Suelmann van Noordoostpolder willen niet vertellen wat er besproken is tijdens het spoedoverleg over De Deel in Emmeloord. Het overleg was door ONS Noordoostpolder aangevraagd, nadat bekend werd dat belegger Stephan Visser niet gaat investeren in nieuwbouw van het stadscentrum.

Achter gesloten deuren beantwoordden beide wethouders vragen van verschillende fractiespecialisten. Wethouder Suelmann liet eerder vandaag weten dat hij binnen twee weken van projectontwikkelaar Provast wil weten of die doorgaat met de ontwikkeling van De Deel. Provast had Visser naar voren geschoven om het project gefinancierd te krijgen.

Provast is niet bereikbaar voor commentaar.

reacties (8)

 • taxi chauffeur

   

  wederom zeg ik "kies anders bij de volgende verkiezingen" grote beloftes worden er gemaakt voor de verkiezingen en als ze weer aan het roer staan denken zij vast, ze zijn er weer ingetrapt.

  reageer
 • Het is altijd mistig in de Noordoostpolder!!

   

  Het is jammer te constateren dat belastinggelden op een dergelijke wijze worden verkwanseld. De soap wordt waarschijnlijk nu aangemeld bij Ende en de Mol. De titel voor de film zou kunnen zijn " BOEREN MET DE EURO'S VAN HET GEPUPEL" We kunnen deze bestuurders gelijk aanmelden voor dubbeltje op zijn kant.Een bijstandsgerechtigde krijgt een sanctie als men onbehoorlijk reageerd of verzwijgd.Waar blijft het christelijke geweten tegen over deze burgers.

  reageer
 • Esveen

   

  Stop met deze onzin en B&W weten dat ontwikkelaar geen budget heeft. B&W blijven aan een dood paard trekken.

  reageer
 • Sam

   

  4jaar CDA en de gemeente heeft €45 mln verloren (de Deel en Toren €17, bouwgrond €21, Wellerwaard €3, kantoren €4) en iedereen blijft zitten (incl burgemeester), niemand schaamt zich

  reageer
 • tavz

   

  mooi zo! gewoon zo laten, geld is op!!!! doe dus nuttige dingen met de centen die je wel hebt! de ambtenaren moeten zulke grappen maar eens uit eigen portemonnee gaan betalen, hoeft al die gekkigheid ineens niet meer!!!!!!!!!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ronald

   

  Toch raar, Provast stampt in Rotterdam een mooie markthal uit de grond en hier draait het uit op een fiasco. Aan wie ligt dat dan?

  reageer
 • pionier

   

  Hoera hoera, De Deel blijft zoals De Deel al ruim 60 jaar bestaat !!! Stop met geldverslindede projecten die elke realiteit missen = utopia = fabeltjesland

  reageer
 • Harrie M

   

  Wat een ellende in de polder.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert