Roze voetbalwedstrijd FC Almere

ALMERE
Het Bureau Gelijke Behandeling heeft de campagne 'HOMO! is geen scheldwoord' afgetrapt bij een voetbalwedstrijd van FC Almere.

Het Almeerse team speelt het duel tegen Aalsmeer, en trapte af met een regenboogbal. De voetballers hebben een roze band om hun arm en bij de club in Almere Haven hangen regenboogvlaggen.

FC Almere voert actie voor gelijke behandeling van homo's, biseksuelen en transgenders. Volgende week haken ook andere Almeerse voetbalclubs aan bij de actie, dan is het internationale Coming Out dag.

reacties (5)

 • Almere

   

  wat voor abnormale dingen je al niet moet doen om te willen dat je normaal gevonden word..

  reageer
 • Albert

   

  Vereniging probeert voortouw te nemen in deze goede actie, helaas hoorde ik in de kantine hele andere geluiden over het Homo zijn, zeer triest. Als je dan meedoet let dan ook op het taalgebruik aan de bar, nu lijkt het erop dat de club probeert in een goed daglicht te komen echter is de praktijk heel anders. Een gemiste kans voor FC ALMERE.

  reageer
 • moi

   

  wanneer stopt alle input es bij homa's en lesbiennes. gayparade, roze voetbal. ze willen niet de aandacht, maar vragen het wel. beetje omgekeerde wereld. ...

  reageer
 • tim

   

  gaat hier ergens andersom dan om publiek te trekken.

  reageer
 • HH

   

  Wat je al niet moet doen om tenminste een paar toeschouwers binnen te krijgen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert