9 werkloze schoolverlaters werken aan sollicitatie

FLEVOLAND
Negen werkloze jongeren krijgen vanaf maandagavond sollicitatie- en motivatietraining van de Juniorkamer Flevoland (JCI). Dat heeft vice-voorzitter Lindeman bekendgemaakt. De kandidaten komen uit het netwerk van de jonge ondernemers van JCI en van het UWV.

De inzet in Flevoland maakt onderdeel uit van een landelijk project 'Duizend kansen'.

Op zes maandagavonden worden sollicitatiegesprekken getraind. Ook is er voorlichting over de inzet van social media. Er kunnen nog een paar kandiaten bij.

reacties (5)

 • ron

   

  Waar lees jij dat het hier om de door jou omschreven doelgroep gaat ? Trainen voor een goede eerste indruk is heel erg belangrijk. Belangrijk voor elk opleidingsniveau.

  reageer
 • joost

   

  wauw. 6 jongeren. te gek. nu nog maar 595.656 te gaan

  reageer
 • willeMstad

   

  Stimuleer deze jongeren liever toch een diploma te halen, al is het op lager niveau. Of stageadres ergens bij de overheid of gemeente. Trainen op een goede eerste indruk bij sollicitatiegesprekken is vrij zinloos ,als je later door de mand valt en de proeftijd niet door komt. In ieder geval succes, het is tenminste iets wat hoop geeft.

  reageer
 • Carla

   

  Tja hiermee komt de UWV weer ff goed in beeld he? Kunnen ze weer maanden op teren, positieve aandacht

  reageer
 • Eddie

   

  Dus het UWV ondersteunt deze jongeren WEL, en volwassenen met eigen woning, hypotheek, kinderen etc NIET? Idioterie ten top!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert