Wethouder laat weinig los over De Deel

EMMELOORD
De gemeenteraad van Noordoostpolder is maandagavond weinig wijzer geworden van de antwoorden die wethouder Henk Suelmann gaf op vragen over De Deel. Vorige week werd bekend dat ontwikkelaar Provast voor de tweede keer geen deal heeft kunnen sluiten met een investeerder, die geld in het bebouwen van De Deel zou moeten steken.

Het CDA, ONS Noordoostpolder en de SP wilden weten of Provast nog heil ziet in de ontwikkeling van het centrum van Emmeloord. En hoe lang de ontwikkelaar de tijd krijgt om met een oplossing te komen.

Henk Suelmann geeft Provast een paar weken de tijd om daarover na te denken. Daarna zal hij met de ontwikkelaar bespreken hoe het verder moet met de plannen voor De Deel. De wethouder durfde niet te zeggen of De Deel binnen nu en vijf jaar bebouwd is.

reacties (6)

 • theo

   

  Daadkracht is nodig. Kom op zeg! Alternatief klein schaliger plan maken en gaan met die banaan!

  reageer
 • Ben inderdaad benieuwd wanneer onze vertegenwoordigers in de raad nu eens echt de belangen van de inwoners gaan behartigen.

  reageer
 • whoknows

   

  het is een prestige project geworden, kosten wat het kosten moet zal dit gerealiseerd worden. Ze durven geen besluit te nemen om het hele project te stoppen, omdat ze dan misschien de indruk zouden wekken dat ze gefaald hebben. Nou die indruk is er al lang niet meer. Vanaf het begin was er door de bevolking al geen draagvlak en die enkele die het nog wel had zal ondertussen zich ook wel bedacht hebben.

  reageer
 • Sam

   

  Hebzucht van klunzige incompetente lokale politici, die zich hebben laten beetnemen door een slimme projectontwikkelaar, zorgt ervoor dat de inwoners nu moet bloeden.

  reageer
 • deeltje.

   

  Voorspelling: De Deel wordt binnen nu en 10 jaar niet bebouwd. Advies: laat De Deel gewoon een gratis parkeerplaats blijven. Fleur het op met wat groen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • RL

   

  Eigenlijk is het triest dat je door een contract nu in een positie zit waar je, als je het opnieuw zou kunnen doen, never nooit in had willen zitten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert