Twee nieuwbouwprojecten in Lelystad

LELYSTAD
In Lelystad zijn er dinsdagmiddag twee officiële momenten bij nieuwbouwprojecten: één in de Zuiderzeewijk en één in Warande.

In Warande wordt een serie woningen gebouwd, die bijna kant-en-klaar zijn. De voortuin is aangelegd. Badkamer en keuken zijn gebruiksklaar. Dit meerwerk zit in de prijs, zodat de koper die meteen in de hypotheek kan meenemen.

In de Zuiderzeewijk van Lelystad wordt de eerste steen gelegd van het project Ivoren Klif, waar vroeger de tandartsen praktijk hielden. In februari moeten 24 huurappartementen voor 65-plussers klaar zijn. Woningcorporatie Centrada wil hiermee eengezinswoningen vrijspelen.

reacties (7)

 • patrice

   

  Fijn!! Meer huisen op de Warande. Nu de supermarkt nog..

  reageer
 • Dirk

   

  Wat hebben we nu geleerd van de crisis? Tuin, badkamer en keuken meefinancieren? Schandalig en ongepast. Dan gaat de starter al gelijk de bietenbrug op. Betaal je over de volle looptijd en haal je er nooit meer uit bij verkoop. Staat je huis direct onder water in de Flevopolder. Hier moeten banken en ontwikkelaars niet aan mee willen werken. Dit is de nieuwe strop voor de bouw op middellange termijn. Wie grijpt in?

  reageer
 • Jan

   

  Nou nou! Dat er nog iemand durft te bouwen in dat mislukte Warande. Is al het zoveelste bouwplan dat toch niet gebouwd gaat worden... Goh? Waarom wil er toch niemand wonen. Het is een zooitje en er staan bijna meer sociale huurwoningen dan koopwoningen. Wij hebben spijt dat we hier een woning gekocht hebben!

  reageer
 • Ebeltje

   

  juist fijn dat een huis bijna kant en klaar is. Als je een huis koopt dat verbouwd moet worden moet je eigen geld hebben, want mee-financieren is bijna onmogelijk. daarom worden er zo weinig bestaande huizen verkocht.

  reageer
 • Antje

   

  Je kan beter 'n huis kopen zonder keuken, toilet en badkamer. Je kan dan beter 'n keuken enz. kopen bij 'n prijsbreker. Dit is goedkoper dan huis kopen met toebehoren. Scheelt hypotheekkosten. Je moet het zeker 15 jaar hypotheekrente betalen over deze spullen. Reken maar eens uit wat het jan schelen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ramon

   

  Als de advertentie net zo is opgesteld als dat je hier hebt getypt dan snap ik wel dat hij niet verkocht wordt, of de prijs is gewoon te hoog misschien??

  reageer
 • riek

   

  En ik Dan mijn huis is Te koop zit een mooie bruikbare keuken in en badkamer maar niet hip voor deze tijd .dus verkoop ik hem niet..ruim huis mooie lokatie..maar ja kost de evt kopen ALS ze willen vernieuwen geld.niet alles kun je meenemen in hyphotheek.maar op deze manier van nieuwe woningen aanbieden komt de bestaande woningen niet in de liftzelfs465481zelfszelfs465481zelfs zelfs

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert