Overlast Stedendreef bereikt hoogtepunt

ALMERE
De overlast door werkzaamheden aan de Stedendreef in Almere bereikt woensdag zijn hoogtepunt. Twee van de vier uitgangen in de Stedenwijk zijn dicht.

Het gaat om de Rotterdamweg, bij de Shell, en de Amsterdamweg. Al het verkeer moet via twee kleinere uitgangen de wijk uit. De gemeente Almere verwacht dat de Stedendreef vrijdag weer open gaat.

Nu worden de kruisingen aangepakt, daarna worden er nog een dag pijlen en lijnen geschilderd op de weg. Als de Stedendreef vrijdag weer open gaat zijn de werkzaamheden een maand eerder klaar dan in eerste instantie werd gedacht.


reacties (8)

 • Jond

   

  Je had ook je klanten beter kunnen informeren.

  reageer
 • Andree

   

  Het project is maanden uitgelopen en het is niet één dag meegevallen. Je zal maar een zaak hebben daar bij de Vlaardingenstraat. Je kan je inmiddels wel afvragen of het projectteam van de gemeente wel helemaal geschikt is voor dit soort klussen. De aannamer lacht de ballen uit zijn broek met al het extra werk en gratis uitloop.

  reageer
 • Pieter

   

  Wat een zeikers ook hier. Ik ben trots op een ieder die meegewerkt heeft! Hulde!

  reageer
 • Jond

   

  Wat dacht je van een ongeval?? Dat kunnen ze niet plannen.......toch?

  reageer
 • Jond

   

  Mijn complimenten voor iedereen. Wegwerkers uiteraard voor het mooie en nieuwe wegdek! En alle weggebruikers voor hun begrip. Het is achteraf best wel meegevallen met de verkeersdrukte. Chapeau voor een ieder!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Antje ALmere

   

  Het gaat schandalig slecht. Bovendien sluit men vandaag om onduidelijk reden de Hoge-Ring-binnen af en dirigeert al dat verkeer naar de Stedendreef. Je doet zo'n 10 minuten over 400 meter.

  reageer
 • Andree

   

  Het is een maandje eerder dan de opgerekte planning. Oorspronkelijk zou alles al lang klaar geweest zijn. Men had wat oponthoud bij rioleringswerkzaamheden. Vanwege het slechte weer moeten we vrezen dat vrijdag niet gehaald wordt. Gelukkig is het straks wel een stuk beter. Dat had men 15 geleden wel mogen doen. Het tracé heeft zo'n beetje 30 jaar braak gelegen.

  reageer
 • Roel

   

  Prima werk geleverd, dat mag best een beetje overlast geven, maar dan ben je er ook snel doorheen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert