Nieuwe werkzaamheden aan spoor mogelijk uitgesteld

ALMERE
Geplande werkzaamheden aan het spoor tussen Almere en Amsterdam gaan dit weekend mogelijk niet door. ProRail wil eerst zeker weten dat alles goed is voorbereid.

De spoorbeheerder houdt daarom de mogelijkheid open het werk uit te stellen. Dit naar aanleiding van de problemen die afgelopen weekend ontstonden bij de aanleg van twee tijdelijke spoorbruggen over de A1. Daardoor was er ook maandag en dinsdag geen treinverkeer mogelijk.

Voor komend weekend zijn er werkzaamheden op een andere locatie gepland. Daardoor zullen minder treinen rijden. ProRail gaat nu eerst met Rijkswaterstaat kijken of ook hier de kans bestaat dat het werk langer duurt.

reacties (4)

 • Jeroen

   

  Wat maakt het in het weekend uit dat het herfstvakantie is.

  reageer
 • De oude wielrennert

   

  Fijn zo in de herfstvakantietijd. Heel slim. Velen hebben dagkaarten gekocht om die te gebruiken en nu kun je de Polder aan de Zuid-kant niet uit.

  reageer
 • Peter

   

  Lelystad Centrum-Amsterdam Centraal zaterdag 18 en zondag 19 oktober Oorzaak door geplande werkzaamheden Reisadvies U kunt gebruikmaken van de overige treinen Er rijden geen rechtstreekse treinen tussen Lelystad Centrum en Amsterdam Centraal reis via Weesp en stap daar over Tussen Amsterdam Centraal en Weesp rijden minder Sprinters u kunt reizen met de overige Sprinters Extra reistijd een kwartier tot een half uur

  reageer
 • cire63

   

  Ik hoop wel dat de treinen rijden. Zit niet te wachten op een weekend met weer gezeik.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert