Man aangehouden voor inrijden op politie

ZEEWOLDE
De politie heeft een 21-jarige man aangehouden omdat hij begin augustus in Zeewolde op een politieauto zou zijn ingereden. De man is gearresteerd in de gevangenis in Arnhem waar hij vastzat voor een ander misdrijf.

Volgens de politie vluchtte de automobilist op 2 augustus om onbekende reden toen hij in Zeewolde een politieauto zag. Bij een achtervolging over het industrieterrein reed verdachte opeens met hoge snelheid op de politie in. De man wist te ontkomen.

Twee weken later tankte de man zonder te betalen bij een pompstation langs de A28. Ook toen wist hij te ontkomen aan agenten. Op basis van camerabeelden werd de man alsnog herkend. Hij wordt verdacht van vluchten na een aanrijding, diefstal, heling en het hebben van een vuurwapen.

reacties (3)

 • beernd

   

  zeewolde lijkt steeds meer het afvoerputje van almere te worden..

  reageer
 • Jammer , jammer , dit figuur komt er waarschijnlijk weer te makkelijk mee weg, en zal in de toekomst nog meer misdaden begaan, met nog grotere gevolgen, het zou nu al genoeg moeten zijn om hem TBS te geven, maar waarschijnlijk , taakstraf en een cursus .

  reageer
 • Jos '56

   

  21 jaar en dan al zo verrot :-((

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert