"Vriend Lawalata niet verantwoordelijk voor haar dood"

ALMERE
De vriend van Nikki Lawalata heeft vermoedelijk niets te maken met haar dood. Dat stellen misdaadjournalist Peter R. de Vries en de krant Almere Dichtbij op basis van de dossierstukken die ze hebben mogen inzien. De vriend wordt door het Openbaar Ministerie wel verdacht van betrokkenheid bij de moord.

Het lichaam van Lawalata werd ruim een jaar geleden gevonden langs de Torenvalkweg tussen Lelystad en Almere. In de dossierstukken zou staan dat het rechercheteam geen enkel spoor van betrokkenheid van de vriend heeft gevonden. Een vrouwelijke medeverdachte zou wel meer weten van de zaak dan ze tot nu toe heeft verklaard.

Zo werd er onder meer DNA van de vrouw op het lichaam van Lawalata gevonden. Zelf heeft ze altijd gezegd alleen verantwoordelijk te zijn voor het wissen van sporen en het wegwerken van het lichaam.

reacties (4)

 • Andree

   

  Ze zijn allebei verdacht en vrijwel zeker verantwoordelijk voor de dood van Nikki. Voorts hebben ze allebei wel duidelijk een steekje los om iemand te vermoorden omdat ze in de weg zou zitten. Wat zou er aan Nikki gemankeerd hebben? Te mooi te lief? Sluit ze allebei maar op voor een jaartje of twintig.

  reageer
 • qwerty

   

  Dus OF schrijft: hij heeft er niets mee te maken, maar wordt wel verdacht van betrokkenheid. Dan heeft ie er dus WEL iets mee te maken!

  reageer
 • Ik

   

  Fijn om hiervan op de hoogte te worden gehouden. Heeft me erg aangegrepen deze zaak en vond het ook vreemd dat er geen nieuws meer te melden was de afgelopen tijd. Hopelijk wordt de echte dader snel gepakt, ondraaglijk voor de nabestaanden zo.

  reageer
 • ongelooflijk

   

  als jij toegeeft dat je sporen heb weg gewerkt en dergelijke. dan weet je toch ook wie het gedaan heeft. ik zeg. levenslang voor medeplichtigheid en hinderen van politie. onderzoek

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert