Treinen rijden weer volgens dienstregeling

FLEVOLAND
Het treinverkeer vanuit Flevoland richting de Randstad verloopt vrijdagochtend normaal. Er zijn geen vertragingen meer, zo blijkt op de stations in Flevoland.

ProRail heeft afgelopen nacht gezocht naar de oorzaak van de seinstoring, die donderdag leidde tot beperking van het treinverkeer. Voor aanvang van de dienstregeling is de storing opgelost. 

Het probleem deed zich voor bij de nieuwe brugdelen, die deze week over de snelweg A1 zijn geplaatst. Door tegenvallers bij de plaatsing reden er sinds vorige week zaterdag tot en met dinsdag geen treinen richting Weesp.

reacties (7)

 • Eddie

   

  @william, wel eens aan gedacht dat er ook mensen zijn zonder rijbewijs???

  reageer
 • Marti Jan

   

  Volgens mij heeft Pascal totaal geen empathisch vermogen voor de mening van een ander . Ik had deze week 10 keer in de spits met de trien gemoeten maar dat is uiteindelijk inclusief vandaag maar 4 keer geworden . Iedereen zal begrip hebben dat er wel eens iets mis kan gaan maar een foutmarge van 60% in 1 week is te veel . Dus klachten van anderen afdoen als azijnzeiken is te kort door de bocht . Overigens de de 6 keer dat het mis ging ben ik inclusief vandaag comfortabel met de auto file vrij over al tijd gearriveerd . Maar dit kost wel extra geld boven op een duur maandabonnement. Maar Pascal gaat denk ik nooit met de trein of hij stond happy op Almere Centraal te genieten van bijna 2 uur wachttijd om verder te reizen

  reageer
 • Pascal

   

  Ik vind mezelf geen azijnzeiker. Samenloop van omstandigheden? Gewoon een fout in de planning. Helaas moet ik met de auto naar me werk. Gelukkig. Collega's van mij kunnen regelmatig niet op hun werk komen door dit gezeur. Wat is het volgende. Blaadjes op de rails?

  reageer
 • Martin

   

  Erg genoeg dat dit tegenwoordig nieuws is.

  reageer
 • Koos

   

  Vanmorgen, kwart voor acht, Lelystad. Geen trein. Uiteindelijk er een uur over gedaan om in Weesp te komen. Waar reden die treinen dan wel?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • william

   

  Ach Pascal, voor azijnzeikers als jij is zo'n bericht niet nodig. Voor het grootste deel van de mensen die wel begrijpen dat dit een samenloop is, is dit een goed bericht. Stap in je auto en geniet van de files.

  reageer
 • Pascal

   

  Dat ze op tijd rijden is inderdaad een vermelding waard.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert