Celstraf geëist voor geweld tegen ex-vriendin

ALMERE
Een Almeerder heeft een jaar celstraf tegen zich horen eisen, waarvan de helft voorwaardelijk. Volgens de officier van justitie is hij schuldig aan een reeks feiten, die allemaal voortvloeiden uit de verbroken relatie met zijn ex-vriendin.

De verdachte stelt dat hij wanhopig was, omdat hij zijn dochtertje niet mocht zien. Hij gooide twee tegels door een raam, waarachter zijn ex en dochtertje zich bevonden.

Volgens het openbaar ministerie is hij schuldig aan meer feiten. De officier van justitie eiste naast de gevangenisstraf ook een contact- en gebiedsverbod én een verplichting om zich te laten behandelen. Verder is om een schadevergoeding gevraagd van ruim 2.300 euro. De uitspraak is over twee weken.

reacties (3)

 • marcel

   

  wat een aannames. aanpakken die gasten

  reageer
 • euhh

   

  2300 euro dat is een aardig duur raampje! Ik ben zelf een gescheiden moeder en over de rug van je kind je ex zieken is te gek voor woorden! tuurlijk slecht wat hij heeft gedaan maar ik denk niet dat de moeder vrijuit gaat!!

  reageer
 • @@@

   

  aanpakken die gast ik ben ook mishandeld maar ik hoor maar niks van de politie hoop dat ik ook snel wat hoor Hoe het verder gaat

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert