SV Urk neemt maatregelen voor bekerduel

URK
Bezoekers van het bekerduel tussen SV Urk en Ajax worden aangeraden om met de fiets te komen. De Vormtweg wordt volgende week dinsdag vanaf 15:00 uur afgesloten en parkeren bij sportpark De Vormt is niet mogelijk.

SV Urk zet vanaf 16:00 uur wel een bus-pendeldienst in en vervoert bezoekers gratis. Elke tien minuten rijdt er een bus vanaf het Haventerrein naar de haltes bij het gemeentehuis en De Koningshof. Daar kan ook geparkeerd worden door mensen die toch met de auto komen.

Het duel tussen SV Urk en Ajax begint om 18:30 uur en is live op radio te volgen bij Omroep Flevoland. Op de facebookpagina van Omroep Flevoland kan je onder andere voor deze wedstrijd een voorspelling doen en prijzen winnen.

reacties (5)

 • 410

   

  Wij zijn er altijd, weet je toch.

  reageer
 • joop

   

  je ziet ze vliegen Piet

  reageer
 • Swiebertje

   

  hoezo? er komen toch geen Lafca supporters?

  reageer
 • johan

   

  wel nee er komen regenboogpieten in ajax tenue de haven onveiligmaken. en wie niet springt. minimale invasie met 2000 regenboogpieten

  reageer
 • Piet

   

  Let op mijn woorden: straks komt dit in het nieuws omdat er bussen gesloopt zijn. Kunnen we ook proberen om normaal te doen? Zet er op,voorhand te veel politie bij met M.E. Busjes , en daarnaast een bak stenen ? .....is toch verzoek om even lekker te matten met de overheid.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert