Rozen om overleden Tessa te herdenken

EMMELOORD • Wo 22 oktober 2014 | 11:12 • Woensdag 22 oktober 2014 | 11:12
Vrienden van de overleden Tessa van Bokhorst uit Swifterbant hebben op Facebook een profielfoto van een roos geplaatst. Op die manier willen ze de 18-jarige vrouw herdenken. Het levenloze lichaam van Tessa werd zondagavond gevonden in een brandend vakantiehuisje op camping Het Bosbad in Emmeloord.

Er wordt geen stille tocht georganiseerd in Swifterbant, omdat de familie daar geen behoefte aan heeft. Dat laat voorzitter Ap de Boer van Dorpsbelangen Swifterbant weten.
Ook het autoteam Shadow Warriors uit Emmeloord, waar Tessa deel van uitmaakte zal voorlopig uit respect voor de familie geen speciale herdenking houden. De club van audioliefhebbers met auto's had zaterdag nog een treffen met collegateam TNT uit Emmeloord. Ook Tessa was daarbij aanwezig.

De politie hield maandag een 34-jarige verdachte uit Emmeloord aan. Hij is volgens de politie een bekende van de 18-jarige Tessa van Bokhorst.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel