Rozen om overleden Tessa te herdenken

EMMELOORD
Vrienden van de overleden Tessa van Bokhorst uit Swifterbant hebben op Facebook een profielfoto van een roos geplaatst. Op die manier willen ze de 18-jarige vrouw herdenken. Het levenloze lichaam van Tessa werd zondagavond gevonden in een brandend vakantiehuisje op camping Het Bosbad in Emmeloord.

Er wordt geen stille tocht georganiseerd in Swifterbant, omdat de familie daar geen behoefte aan heeft. Dat laat voorzitter Ap de Boer van Dorpsbelangen Swifterbant weten.
Ook het autoteam Shadow Warriors uit Emmeloord, waar Tessa deel van uitmaakte zal voorlopig uit respect voor de familie geen speciale herdenking houden. De club van audioliefhebbers met auto's had zaterdag nog een treffen met collegateam TNT uit Emmeloord. Ook Tessa was daarbij aanwezig.

De politie hield maandag een 34-jarige verdachte uit Emmeloord aan. Hij is volgens de politie een bekende van de 18-jarige Tessa van Bokhorst.

reacties (4)

 • SER

   

  Ja overal op fb lees je " vrienden" die het zo moeilijk hebben en nooit heb ik wat van Tessa bij hun gelezen. Stille tocht een minuut stilte, bij alles die huil poppetjes etc etc. Sneu aandacht vragen over iemand z'n rug en dan te bedenken dat sommige al 15 jaar waren toen Tessa geboren werd. Voor de familie en echte vrienden heel veel sterkte niks vreselijker dan je dierbare verliezen door een misdrijf.

  reageer
 • Ik

   

  Dat idee heb ik nou ook en ineens gaan zogenaamde "vrienden" van alles organiseren zonder dat de ouders/familie daar bij betrokken is.

  reageer
 • dagdromer

   

  mooi gesproken, sterkte voor de nabestaanden.

  reageer
 • Ilse

   

  Vreselijk, wat er met dit jonge meisje is gebeurd. Dit gun je niemand!! Wat ik wel jammer vind is dat er van uit alle hoeken en gaten ineens mensen te voorschijn komen die zich 'vriend van Tessa' noemen en zich nu in diepe rouw dompelen, maar haar bij leven nauwelijks kende of aandacht aan haar schonken. Wat dat betreft snap ik wel dat de familie geen stille tocht willen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert