9 jaar cel geëist in chloor-zaak

ALMERE
Het Openbaar Ministerie heeft voor de rechtbank in Lelystad negen jaar cel geëist tegen de verdachte van de chloor-zaak in de Almeerse Kaneelstraat. Volgens het OM was er geen sprake van moord, maar van doodslag. Er is geen TBS geëist.

De verdachte woonde samen met zijn partner in de Almeerse Kaneelstraat. In maart werden beide mannen aangetroffen in hun woning. De verdachte was bewusteloos, zijn vriend bleek niet meer te leven. Omdat er een sterke chloorlucht hing, werd de buurt ontruimd. Die chloorlucht was zo sterk dat zelfs hulpverleners onwel werden.

De door chloor bedwelmde man werd later in het ziekenhuis aangehouden op verdenking van moord op zijn partner. Voor de rechtbank zei de officier van justitie dat er sprake zou zijn geweest van een uit de hand gelopen ruzie.

De verdachte zou zelfmoord hebben willen plegen door chloor te drinken. Hij werd later in het ziekenhuis aangehouden op verdenking van moord op zijn partner. Voor de rechtbank zei de officier van justitie dat er sprake zou zijn geweest van een uit de hand gelopen ruzie.

reacties (1)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert