Exploitant Flevoparq moet sporthal ontruimen

DRONTEN
Exploitant Thony Schwab van Flevoparq in Dronten moet de sporthal binnen twee weken ontruimen. Dat heeft de rechter in Lelystad in een kort geding bepaald. De eigenaar van het complex had het geding aangespannen omdat er een huurachterstand was ontstaan van 125.000 euro. Ook twee woningen aan de Educalaan waar Schwab en zijn zwager in zitten, moeten om dezelfde reden ontruimd worden.

De exploitant laat weten een conflict te hebben met de eigenaar van het gebouw. Schwab verwacht er binnen twee weken met hem uit te komen. Flevoparq blijft daarom gewoon open.

Het is niet bekend wat de gevolgen zijn voor het eerste squashteam van Flevoparq. Het team speelt in de eredivisie, het hoogste landelijke niveau.

reacties (4)

 • G. van de Pas

   

  De georganiseerde evenementen voor het komende weekend, te weten het Oktoberfest op vrijdag 24-10, Flevodanceland op zaterdag 25-10 en het kids-event op zondag op 26-10 gaan gewoon door en hebben niets met de huidige perikelen te maken. Naast Flevoparq werken hier veel bedrijven/sponsoren/artiesten aan mee welke garant staan voor een top feestweekend vergelijkbaar met de voorgaande edities.

  reageer
 • Dirk Zwagerhuis

   

  Ik weet natuurlijk niet het fijne hiervan maar dit artikel riekt naar rancune van deze of gene. Jammer dat daar problemen zijn, veel Drontenaren beoefenen hier hun sport en ze organiseren veel sportieve en feestelijke evenementen voor alle leeftijden tegen betaalbare prijzen. Hopelijk komen de eigenaar en de exploitant eruit, dan blijft Flevoparq met deze ondernemende exploitant als meerwaarde voor Dronten bestaan. SUCCES allebei!

  reageer
 • henk

   

  bedoel je daar mee het oktoberfest?

  reageer
 • m.s

   

  hoe zit het met de georganiseerde evenementen?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert