Bewoners willen grote kinderspeelplaats in centrum

ALMERE
Platform Almere Centrum is op zoek naar geld en een locatie voor een grote kinderspeelplaats in Almere Stad.

Volgens voorzitter Randy Malaihollo zijn er de laatste jaren veel gezinnen boven de winkels in het stadshart komen wonen, maar zijn er voor hun kinderen helemaal geen speelvoorzieningen.

De gemeente en de eigenaren van de winkelpanden in het Stadshart zouden enthousiast op het plan voor een speelplaats hebben gereageerd. Platform Almere Centrum wil moderne toestellen plaatsen, die kinderen uitdagen om te bewegen. Die zouden bij voorkeur naast het toekomstige skatepark van Jongeren Veilig Stadshart Almere moeten komen.

reacties (7)

 • Jacq

   

  Speeleiland is er tog ? Overdekt speeltuin! Dus snap dit niet er is wel een speeltuin!!! Alleen oerdekt nou dan wordt je kind ook nie nat als het speelt of zijn de ouders te lui om mee te gaan?

  reageer
 • joop

   

  ja wat denk je man. Je gaat toch zelf midden in het centrum wonen. Je weet toch dat daar geen speeltuin is. Wat een onzin. Je wist waar je aan begon. Volgende stap is zeker klagen over het geluid van het winkelende publiek. Pfff. Als dat is waar het bewonersplatform voor is opgericht, nou dat is dan zonder van de energie.

  reageer
 • Koos Creditloos

   

  Ja en ik wil een rallycrossbaan op de grote markt. Wie is er voor?!

  reageer
 • Ellen

   

  Dat vin ik echt onzin, mijn 4 kinderen zijn hier op gegroeid en hebben de tijd van hun leven gehad, Jeugdland, stranden, veel buiten gespeeld, sportclubs, scouting enz.

  reageer
 • Jeroen

   

  Dat weet je toch van tevoren, als je in de stad gaat wonen?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • steef

   

  er mogen ook wel eens in andere delen in Almere gekeken worden naar goeden en grote speel plaatsen want vroeger hadden we al niks maar nu is het nog steeds schaars

  reageer
 • ja

   

  geen hangplek laten ontstaan. ...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert