ONS wil bronzen beelden beveiligen

NOORDOOSTPOLDER
De politieke partij ONS Noordoostpolder wil dat de bronzen kunstwerken in de gemeente worden beveiligd. Ze gaat daarvoor een motie indienen bij de gemeenteraad.

De afgelopen jaren zijn er verschillende bronzen kunstwerken in Noordoostpolder gestolen, zoals het danseresje bij het Muzisch Centrum in Emmeloord en Diana in Tollebeek.

ONS Noordoostpolder wil dat een tiental beelden een beveiligingssysteem krijgt. De politie wordt dan door sensoren gewaarschuwd als de beelden verplaatst worden. Dat kost volgens de partij minder dan de schade die diefstal van de beelden veroorzaakt.

reacties (4)

 • burger

   

  Barbara haha sensoren geen senioren.

  reageer
 • Bo

   

  er staat geen senioren, maar sensoren, maar misschien vindt de gemeente het wel een goed idee van die senioren zijn ze daar ook gauw vanaf

  reageer
 • sjonny

   

  Heel goed idee. Per beeld 5 Boa, s aanstellen zorgt dat veel werklozen aan het werk kunnen. Niks geen koste verslindende integratie trajecten, maar direct werk.

  reageer
 • Barbara

   

  Verplaats die kunstwerken gewoon naar een mooie plek binnenshuis. In een hal van scholen en/of bedrijven. Kost veel te veel geld om die zaken te gaan beveiligen en dan ouwetjes 's nachts tegen 0,0 cent op de loer te leggen om te waarschuwen? Vreemd idee....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert