Tjotter niet langer zwakke basisschool

LELYSTAD
Basisschool de Tjotter in Lelystad is niet langer een zwakke basisschool. Dat heeft de onderwijsinspectie laten weten na een bezoek aan de school eerder deze maand.

De Tjotter, met ruim 300 leerlingen, was drie jaar lang zwak. Nu zijn de resultaten van de school verbeterd. Het afgelopen jaar heeft het bestuur onder meer geïnvesteerd in de coaching van de leraren.

Voor directeur Astrid Ruijtenberg van de Tjotter is het de derde keer dat ze een zwakke school weer op de rit krijgt. Eerder deed ze dat al twee keer in Almere.


reacties (4)

 • Yvonne

   

  Door Astrid is de Tjotter op de rit gezet maar door extra inspanning van de leraren/leraressen is dit record behaald. Blij dat mijn kids net die 3 jaar niet meer hebben meegemaakt. Suc6 voor de toekomst !

  reageer
 • LKR

   

  En ja hoor... mevrouw Ruijtenberg krijgt de credits. Volgens mij staat zij niet voor de groep en hebben de medewerkers de afgelopen drie jaar gewerkt om de resultaten omhoog te halen. Misselijk makend dat de credits altijd naar de verkeerde personen gaan. We vergeten het passend onderwijs en de bezuinigingen, grote groepen en hoge(re) werkdruk in het onderwijs. Dus geen schouderklopje voor het CvB of de directeur, maar een schouderklopje voor de (groeps)medewerk(st)ers!

  reageer
 • Esther

   

  Tjotter Buiten bestaat niet meer m.i.v. dit schooljaar

  reageer
 • evelien

   

  tjotter in het algemeen of tjotter buiten?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert