Batavia Market gaat volgend jaar verder

LELYSTAD
De Batavia Market in Lelystad krijgt volgend jaar een vervolg.

Initiatiefnemer Henk Cohen wil van april tot en met oktober iedere zaterdag en zondag een markt houden bij Batavia Stad. Hij heeft daarvoor een vergunning van de gemeente voor één jaar.

Het is de bedoeling dat de markt stapsgewijs wordt uitgebreid met meer kramen. Het afgelopen jaar kon de markt enkele keren niet doorgaan vanwege de te harde wind.

reacties (10)

 • Hulde voor BataviaMarket

   

  Wat is de BataviaMarket ieder weekend toch een leuke aanwinst. Ik loop graag langs de kraampjes en verwen mezelf regelmatig met lekkere biologische kaas, handgemaakte snoeperijen en meer verrassende delicatessen. Het is waar dat de markt nu nog wat klein is, maar welk nieuw initiatief is in staat om extreem groot uit te starten? Dat de markt überhaupt bestaat is vanwege het doorzettingsvermogen van één persoon met een fantastisch idee. Nu de markt er is kunnen we als inwoners en bezoekers samen het bestaansrecht bevestigen en de naamsbekendheid vergroten. Off topic: Wat ik van de inwoners van deze stad niet begrijp is dat vaak gezeurd wordt over het ontbreken van leuke, interessante, bijzondere winkels/horeca, maar wanneer iemand dit met veel inzet, moeite en liefdewerk van de grond krijgt, het initiatief met dezelfde chagrijn wordt neergesabeld.

  reageer
 • bezoeker

   

  Veel te weinig streekproducten en een hels kabaal van die aggregaten. 1x maal in het weekend voldoende. Eventueel uit te breiden met een boekenmarkt.

  reageer
 • Jootje

   

  Ik denk dat als hij de markt 1x per twee weken doet, het veel beter loopt en er meer kramen staan. Twee dagen in t weekeinde elke week is zonde. Ik rijd er regelmatig langs en t is altijd reuze stil dan. Anderhalf bezoeker is veel te noemen... Maar initiatief blijft leuk

  reageer
 • Chinees

   

  Helemaal mee eens!

  reageer
 • Jeroen

   

  Wind en herrie van een aggregaat, ik zie als oplossing een windmolen...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • GL

   

  En ze maken een hoop herrie met die aggregaten.

  reageer
 • GL

   

  Laten ze dan wel een oplossing zoeken voor de luidruchtige aggregaten die worden gebruikt. Dit komt de omgeving niet ten goede.

  reageer
 • Popje

   

  Voor de 1e keer geweest afgelopen zondag. Vonden het leuk en de paling was heerlijk!!! Doe mag van mij terug komen en dan gaan we vaker.

  reageer
 • de opzet was dat er streek producten verkocht zouden worden,daar horen dan geen producten uit polen /columbia bij lijkt mij.

  reageer
 • peter

   

  zeker met weer zoveel windvlagen dat alles wegwaait. meeste kraampjes vind ik er trouwens niet echt thuis horen maargoed mijn mening

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert