Zuiderwinkels krijgen een opknapbeurt

NAGELE
Wethouder Henk Suelmann van de gemeente Noordoostpolder en ondernemers in Nagele hebben donderdag een convenant ondertekend. Deze overeenkomst is het startschot voor renovatie van de zogenoemde Zuiderwinkels in het dorp.

De vijf winkels zijn nodig aan een opknapbeurt toe. De panden worden onder meer geschilderd en voorzien van nieuw metselwerk. Op dit moment zijn drie van de vijf winkels dicht. Na de renovatie hoopt de gemeente dan ook nieuwe ondernemers aan te trekken.

De aanpak van de Zuiderwinkels is onderdeel van het project 'Uitvoeringslab Nagele'. Hieronder vallen allerlei werkzaamheden om Nagele te vernieuwen, zoals ook het groen in het dorp. Wat er op de plek komt van het voormalige Schokkererf is nog onbekend.

reacties (2)

 • Westie

   

  Is dit geen achterstallig onderhoud? Tip voor alle huizenbezitters in Nagele, stop met uw woning onderhoud, wacht tot het een bouwval is, ontsier het dorp een tiental jaren, De wethouder komt, ga met hem op de foto, teken een convenant en uw woning krijgt vanzelf een grondige opknapbeurt. Of is dit niet voor het hele unieke erfgoed dorp Nagele ?

  reageer
 • Jordy

   

  Ze kunnen nagele beter plat gooien op nieuwe bouwen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert