Reorganisatie bij Tactus Verslavingszorg

FLEVOLAND
Tactus Verslavingszorg, met drie vestigingen in Flevoland, moet reorganiseren. Door de reorganisatie raken bij heel Tactus 80 mensen hun baan kwijt.

Volgens Tactus blijven de gevolgen klein voor de vestigingen in Almere, Lelystad en Emmeloord. De tijdelijke contracten die niet worden verlengd, hebben vooral betrekking op managementfuncties. Het hoofdkantoor van Tactus zit in Deventer.

Tactus gaat ook diverse panden afstoten. Die klinieken voor verslavingszorg zijn buiten Flevoland gevestigd.

reacties (6)

 • Lex

   

  Alle flevos blij dat deze slimme men wat roept. Bij hem moet je dus zijn voor een gedegen opinie. Bemoei je svp werr met buurtwerk

  reageer
 • sim

   

  de meeste ontslagen vallen bij het management in Deventer. De zorg blijft gewaarborgd

  reageer
 • Bram

   

  @joost en rooie65 Goed mogelijk dat jullie tot de mazzelgroep horen. Over het algemeen zijn de resultaten van verslavingsklinieken zeer slecht, niet alleen van Tactus . Er is zeer veel terugval , dus je moet niet te vroeg juichen als iemand een tijdje clean is. Je moet naar de langere termijn kijken dus langer dan bijv 1 jaar. Van de mislukte therapieën hoor je in de regel niks, want verzwegen door Tactus en de verslaafden schamen zich en zeggen dus niks.

  reageer
 • rooie65

   

  Mijn zoon heeft ook begeleiding van Tactus gehad en is succesvol afgekickt. Zal hij dan ook bij die 10% horen? Mij maak je niet wijs dat de andere 90% deze wilskracht niet heeft gehad. Het personeel van Tactus is prima opgeleid. Gelukkig verliest niet iedereen zijn baan.

  reageer
 • Joost

   

  Dan hoor ik bij die 10%, Tactus heeft voor mij goed werk verricht. Reorganiseren is natuurlijk onoverkomelijk in deze tijd maar om te zeggen dat Tactus slecht werk levert gaat mij te ver.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • bram

   

  Goede zaak, de verslavingszorg is erg duur en levert weinig succes. Bij Tactus ligt het succespercentage maar op ongeveer 10 % . Heel veel fouten worden gemaakt door Tactus, en het terugval percentage is erg groot.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert