Agressieve vrouw slaat en krabt agent

ALMERE
Bij een verkeerscontrole in Almere Buiten heeft de politie maandagavond een agressieve vrouw aangehouden. De politie gaf tijdens de controle een stopteken aan een automobilist, maar die sloeg op de vlucht. Agenten gingen achter hem aan en zagen de auto later op de Torontoweg.

De bestuurder was er vandoor gegaan en achter het stuur zat een vrouw. De Almeerse kon zich niet legitimeren en toen zij daarvoor werd aangehouden, verzette zij zich. Zij sloeg en krabde een agent.

De vrouw is meegenomen naar het bureau. De gevluchte bestuurder is niet meer gevonden.

reacties (5)

 • willeMstad

   

  Kan wel. In wegmisbruikers werd eens een wagenbestuurder vanwege div. a-sociale snelheidsovertredingen (met al eerder ingevorderd rijbewijs) aan de kant gezet. Al parkerend bij een bushalte wisselde hij van zitplaats met een tengere dame (de wagen had getinte achterramen, was slecht te zien).Ze konden de man derhalve niets maken. Die vrouw kon echter niet met het koppelingspedaal overweg en liet die wagen constant afslaan bij het weer wegrijden.

  reageer
 • M.

   

  Vast een lesauto met dubbele besturing, of de agenten vergiste zich en het bleek om een auto uit Engeland te gaan ;-).

  reageer
 • Alweer

   

  Oppakken zo'n aso opsluiten en manieren leren ergens in een klooster

  reageer
 • mindseye

   

  op wie zijn naam staat die auto dan ?

  reageer
 • jan bakker

   

  "De bestuurder was er vandoor gegaan en achter het stuur zat een vrouw" .....????? Is deze dame na de vlucht van de bestuurder alsnog achter het stuur gaan zitten? Beetje warrige berichtgeving m.i.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert