Mislukte ramkraak bij computerbedrijf Almere Poort

ALMERE
Inbrekers zijn vrijdagmorgen vroeg in Almere met een auto door de roldeur van een computerverhuurbedrijf gereden. Dat gebeurde rond 4.45 uur in de Xenonstraat op bedrijventerrein Hogekant in Almere Poort.

Volgens de eigenaar van het bedrijf zijn de inbrekers niet daadwerkelijk binnen geweest en is er niets gestolen. Wel is er flinke schade ontstaan aan de deuren van het pand.

De auto was volgens de politie gestolen in Amsterdam en voorzien van gestolen kentekenplaten. Omdat de brandmelder was afgegaan, rukte de brandweer ook uit. Maar die hoefde niet in actie te komen.


reacties (10)

 • Donnie

   

  Volgens jou is almere een smakeloze saaie stad. Waarom volg je het nieuws dan? Door het feit dat je reageerde op een nieuwsbericht spreek je jeself tegen.

  reageer
 • Niek

   

  Fijn dat we de vrijheid hebben om te wonen waar we willen, toch?

  reageer
 • Richard

   

  Almere is een smakeloze saaie stad, veel te snel uit de grond gestampt. enige reden waarom Almere zo snel kon groeien is vanwege dat het dicht bij Amsterdam is, en een stuk goedkoper dan Amsterdam.

  reageer
 • scherp

   

  dus 18 jaar terug heb jij je dochter gemaakt toen je nog 16 was!?!? Volgens mij veranderd de tijd overal en daarnaast ook nog eens je gevoel. 18 jaar terug was het Deventerpad ook niet de veiligste plek in Almere, maar daar keek je toen simpel anders tegen aan. Tuig was er toen en dat is er nu, maar door alle media hoor je nu simpel sneller meer elende.

  reageer
 • Jeroen

   

  Dat is niet plaatsgebonden, helaas is dat een kentering in heel Nederland. Al zou ik in een dorp wonen, dan zou ik er nog niet alleen naar huisvlaten gaan.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Whahahahaha

  reageer
 • Wat heeft dat er nu weer mee te maken? Dit heeft niks met rust te maken. Dit heeft te maken met dat er steeds meer tuig hier komt wonen Almere gaat erg achteruit ook voor onze kinderen! Lawaai is hier altijd al geweest no problemo gezellig zelfs maar het tuig is minder! Ik kon toen ik 16 was lekker op de fiets normaal naar de sloep(deventerpad) toe mijn dochter van 18 durf ik niet snachts alleen over straat te laten gaan in weekend dat zegt toch al genoeg ovet hoe het voor 18 jaar terug was als voor hoe het nu is?!!! Dus die hut op de hei mag je aan die aso's geven of aan mevrouw de burgemeester die alles hier maar incident vind maar sinds haar komst is het alleen maar verergert hier!!

  reageer
 • Cees

   

  Azijnzeiker !! Dan ga jij toch verhuizen naar een hutje op de hei daar is het lekker rustig !!

  reageer
 • Lelystedeling

   

  Pfff , tja elk risico heeft ze vak , volgende keer beter jongens !

  reageer
 • inwoner

   

  ik hoorde de dreun vanmorgen dacht eerst weer aan een opgeblazen geldautomaat miste al de helikopters ach het went hier in Almere waar iedereen van elkaar houd

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert