Zaak Nikki Lawalata in voorjaar verder

ALMERE
De zaak over de moord op Nikki Lawalata komt op z'n vroegst volgend jaar april op zitting. Dat melden het Openbaar Ministerie en advocaat Geert Iem Roos, die één van de verdachten verdedigt.

De vrouw werd ruim een jaar geleden gevonden langs de Torenvalkweg tussen Almere en Lelystad. In de zaak hebben zowel haar vriend als zijn ex-vriendin vastgezeten. Zij zijn vrijgelaten, maar het OM ziet ze nog wel als verdachten.

Uit overleg over de zaak bij de rechter-commissaris is gebleken, dat het enkele maanden gaat duren voor de zaak voor de rechtbank kan komen. Dit omdat er nog gewerkt wordt aan de opsporing.

reacties (3)

 • Wim

   

  Wel fijn dat de verdachten even op adem kunnen komen. Wellicht kunnen ze even op vakantie of zo. Terwijl de nabestaanden verder kapot gaan van de onzekerheid en het wachten op duidelijkheid.

  reageer
 • Peter

   

  Omdat de dader zich niet vrijwillig meldt bij de politie. Al hoopt iedereen dat de dader snel gepakt zal worden, maar gelukkig gaan ze wel zorgvuldig te werk om te voorkomen dat er iemand onschuldig vast komt te zitten

  reageer
 • waarom duren dat soort dingen altijd zo lang. is triest voor de familie

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert