Pels kandidaat-lijsttrekker PvdA

FLEVOLAND
Peter Pels uit Lelystad is de beoogde lijsttrekker voor de PvdA bij de komende Provinciale Staten verkiezingen in maart 2015. Hij volgt Annelies Boode op als lijsttrekker. Zij neemt afscheid van de Provinciale Staten.

Pels is vanaf 2005 lid van de Provinciale Staten en is sinds september 2012 al fractievoorzitter van de PvdA.

De verkiezing van Pels moet nog wel door de leden van de partij goedgekeurd worden, dat gebeurt op 13 december tijdens een ledenvergadering.

reacties (3)

 • Jos

   

  De PvdA wordt nu gedomineerd door ambtenaren/ baantjesjagers. Die zullen vanzelf verdwijnen als de partij minder kiezers trekt en dan.... fuseer met de SP en vorm een sociale en democratische partij met echte volksvertegenwoordigers en geen baantjesjagers "die er voor doorgeleerd hebben".

  reageer
 • Flevoburger

   

  Ik heb jarenlang op de PvdA gestemd. Helaas is van die PvdA niets meer over dan een soort van wormvormig aanhangsel van de VVD. Alle eerder ( met name door de PvdA ) opgebouwde maatschappelijke verantwoordelijkheden zoals goede medische zorg, een goed openbaar vervoerssysteem, goede zorg voor onze ouderen enz zijn inmiddels door de geweldige privatisering vernietigd. Als ik naar het huidige regeringsbeleid kijk dan heb ik spijt ( of beter gezegd "schaam ik mij" ) dat ik PvdA heb gestemd.

  reageer
 • Peter

   

  Triest voor het regionale bestuur. Deze PvdA-er is een wegkruipende journalist/voorlichter van de oude stempel. Hier komt de provincie, maar ook de burger niet verder mee.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert