Twee gewonden bij ongeval op Tussenring Almere

ALMERE
Bij een aanrijding op de Tussenring in Almere zijn maandagmiddag een man en een vrouw uit Almere gewond geraakt. Het ongeval gebeurde kort voor half 1, ter hoogte van de kruising met de Mondriaanweg.

De auto van de slachtoffers kwam door nog onbekende oorzaak in botsing met een vrachtwagen. De personenauto raakte bij de aanrijding zwaar beschadigd. De man en de vrouw zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De chauffeur van de vrachtauto, een man uit Lage Zwaluwe, bleef ongedeerd. De politie stelt een onderzoek in. De kruising waar het ongeval gebeurde is met verkeerslichten beveiligd.

reacties (12)

 • Tsja

   

  Beste mij, volgens mij weet Fred dat best maar als je ff gasgeeft ga je vanzelf harder dan 80km/h....... dus 100km/h.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Daar zijn tegenwoordig flitsende oplossingen voor. Maar die worden pas geplaatst als er doden zijn gevallen. Iets met een kalf en een put.

  reageer
 • mij

   

  Beste Fred op de tussenring mag je maar 80 km per uur!!!!

  reageer
 • TP

   

  Ik kom hier regelmatig langs vanonder spoorviaduct en de stoplichten springen nogal onverwacht op oranje. Er is dan nog geen wachtende auto te zien, enkele voorgangers hebben nog wel groen en ik krijg oranje. Omdat ik erop bedacht ben lukt het mij om te stoppen maar bij dit kruispunt is het, zoals de andere reageerders schrijven, heel vaak dat er door rood wordt gereden. Ik hoop dat de betrokkenen snel herstellen van het ongeluk.

  reageer
 • Dick

   

  Heb nieuws voor je, binnenkort staat er een grijze Seat of een Peugeot TeePee te controleren op......... Inderdaad, snelheid.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Dick

   

  Tsja, de wegbeheerder zet er een VRI neer omdat dat veiliger is. Maar het heeft gewoon alles te doen met opletten. Weet niet wie hier door rood is gereden, de Mazda of de Vrachtwagen, maar als je zoiets basaals als een verkeerslicht al over het hoofd ziet............... Rijbewijs definitief invorderen.

  reageer
 • gerven

   

  Een flitspaal zou daar wonderen doen. En veel geld opbrengen.

  reageer
 • Thijs

   

  heleboel mensen rijden daar vaak nog even snel door rood,, en vooral vrachtwagens pikken daar vaak nog even het vel rode lichtje mee,, ik heb het daar al zo vaak bijna mis zien gaan... (en het is ook al eens een paar keer mis gegaan)

  reageer
 • jos

   

  Rijd als ik naar me werk ga om 07.30 via de mondriaanweg de tussenring op.stoplichten staan wel goed afgesteld, maar heel veel automobilisten weten niet wat rood betekent, als ik groen heb kijk ik altijd wel of het verkeer wel stopt., want 9 van de 10 rijden echt knalhard door rood heen. Moet ook echt meer gecontroleerd worden daar.

  reageer
 • Herman

   

  De lichten staan juist afgesteld. VOORDAT het licht op Rood springt, krijg je nog ALTIJD Oranje, dan hoor je te stoppen.

  reageer
 • marco

   

  je moet bij de politie gaan werken fred want voor hun is het nog een onbekende oorzaak maar je heb wel gelijk over die gekken die toch nog even snel door donker rood heen rijden

  reageer
 • Fred

   

  Duidelijk een gevalletje van door rood licht rijden. De verkeerslichten zijn zo krap afgesteld dat als de één op rood springt de ander ook meteen op groen springt. Heb genoeg voorbeelden gezien van mede weggebruikers (lees: malloten!) die denken bij oranje dat ze nog wel met gasgeven het halen. Rijden dus met een gangetje van 100 door het rode licht terwijl de ander met groen al optrekt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert