Zorggroep moet ruim 1 miljoen euro bezuinigen

ALMERE
Zorggroep Almere moet volgend jaar ruim 1 miljoen euro bezuinigen. Dat laat een woordvoerder van de zorgorganisatie weten. Volgens haar worden gedwongen ontslagen niet uitgesloten maar probeert de Zorggroep dat wel te voorkomen.

De bezuinigingen mogen volgens Zorggroep Almere geen gevolgen hebben voor het aantal handen aan het bed. Op het verzorgend en verplegend personeel wordt dus niet bezuinigd.

Zorggroep Almere bekijkt nu waar een besparing behaald kan worden. Er wordt onder meer gedacht aan het uitbesteden van de schoonmaakdienst, het overstappen naar een andere telefoonaanbieder en het verhuren van lege gebouwen.

reacties (8)

 • Robert

   

  Het is toch ook niet best dat er pas naar besparingen als: uitbesteding van de schoonmaakdiensten, andere telefoon aanbieder en het verhuren van je LEEG staande panden wordt gekeken als het water je aan de lippen staat......pfffff

  reageer
 • Juist

  reageer
 • MIchiel

   

  Was dat niet die organisatie met een directeur die boven de Balkenende-norm zit?

  reageer
 • zorgenmaker

   

  De dienstverlening van de Zorggroep holt nu al achteruit. 3 dagen voor men terecht kan bij de huisarts en 3 weken wachten op de fysiotherapeut zijn standaards tegenwoordig bij de Zorggroep Almere. Ooit het paradepaardje van de nieuwe eerstelijnszorg in Nederland. En als een directeur een vet salaris krijgt dient hij dat ook waar te maken met of zonder oud roestige alfa's. Overigens kan een alfa ook een thuishulp zijn.........

  reageer
 • Ariane

   

  Oude alfa's kosten bijna niets.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • andree

   

  Er zullen wel meer werknemers zijn met hobbies als oude auto's, motorrijden of een fiets van een paar duizend Euro. Wat mensen met hun geld doen staat hen vrij en is niet ten goed keuring aan collega's of leden van de burgerij.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Dit klinkt meer als de kift dan als een onderbouwd bedrijfseconomisch betoog.

  reageer
 • En de directeur krijg weer meer salaris om zijn 5 Alfa Romeo's te onderhouden !!! En dit is geen verzonnen verhaaltje. Helaas.......en wie lijd daaronder de gewone man daar vallen de ontslagen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert