Vakbonden noemen ontslag-aankondiging onbegrijpelijk

FLEVOLAND
De vakbonden vinden het onbegrijpelijk dat de Zorggroep Oude en Nieuwe Land nu al ontslag heeft aangevraagd voor ongeveer 300 medewerkers in de huishoudelijke hulp.

De medewerkers in Urk, Noordoostpolder en Steenwijkerland kregen dinsdag een brief in de bus waarin het ontslag wordt aangekondigd.

De vakbonden AbvaKabo/FNV en CNV Publieke Zaak vinden dat er onnodig onrust wordt veroorzaakt, omdat elk moment bekend kan worden of er extra geld beschikbaar komt voor de Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Als dat gebeurt, kunnen de thuiszorgmedewerkers bij de zorggroep in dienst blijven.

reacties (3)

 • zorg

   

  de directeur de managers al die planners al die overbodig personeel aan de bovenkant van de zorg ladder van de zorggroep daar op bezuinigingen dan kom je van zelf op de miljoenen. ..!!

  reageer
 • loopje

   

  ik vind het niet vreemd je kan de medewerkers weer aannemen voor lager loon! niet vreemd als je weet dat ZONL 8,9 miljoen moet bezuinigen

  reageer
 • henk

   

  Ben blij dat ik niet op deze gemeentebestuurders heb gestemd ! Op elke partij die de meeste kritiek heeft op deze aanbesteding krijgt mijn stem .

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert