Wethouder trekt boetekleed expertisecentrum aan

ALMERE
Wethouder René Peeters van Almere gaf donderdagavond ruiterlijk toe te voorbarig te zijn geweest. In de begroting 2015 staat dat een expertisecentrum wordt opgericht.

Door dit expertisecentrum moeten de kinderopvangorganisaties in de stad net zoveel kennis krijgen als de peuterspeelzalen. Zij moeten in de toekomst samengaan met de kinderopvang zodat alle kinderen beter voorbereid worden op het basisonderwijs.

De gemeenteraad had de wethouder de opdracht gegeven voor de oprichting van dit centrum met een plan van aanpak te komen. De VVD vroeg zich dan ook af of Peeters dit was vergeten of de raad gewoon had genegeerd. De wethouder trok het boetekleed aan en gaf aan dat hij binnenkort graag met de raad in debat gaat over zijn plan van aanpak.

reacties (3)

 • -Z-

   

  Dit was een pronkstuk voor de wethouder in zijn vorige periode. Dit centrum zou onmisbaar en overbelangrijk zijn. Het laten liggen van dit door de wethouder zelf tot te hoge hoogte getilde plan zegt al genoeg: dit plan is het uitvoeren niet waard.

  reageer
 • qwerty

   

  waar heb je het over!? geen touw aan dit betoog vast te knopen.

  reageer
 • beernd

   

  trekt hij zaterdag toch zen rode kleed aan, meiter op en kan hij van zen veel te dikke salaris de schade vergoeden die hij aanricht

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert