Ster blijft uit in culinair Flevoland

FLEVOLAND
Geen enkel Flevolands restaurant is onderscheiden met een Michelinster. Dat bleek maandag tijdens de presentatie van de nieuwe Michelingids in Maastricht.

Chefkok Nicky Quarz van restaurant 't Dijkhuysje in Lelystad was aanwezig bij de uitreiking van de prestigieuze sterren, maar viel buiten de boot.

Het laatste Flevolandse restaurant met een ster was Sonoy in Emmeloord. De eetgelegenheid verdween na aanhoudende problemen met de Poldertoren, waarin Sonoy gevestigd was.


reacties (17)

  • sonja

     

    nee. Gelukkig niet

    reageer
  • Frederik

     

    Gelukkig heeft een sterren restaurant meer originaliteit op kookgebied dan dat u heeft met uw grappen ;-)

    reageer
  • Federik

     

    Deze nog jonge, zeer dappere ondernemers zijn een voorbeeld voor velen. Het eten is van zeer hoog niveau en de kennis van wijnen van deze jonge gastvrouw mag indrukwekkend genoemd worden. Het is makkelijk commentaar op deze mensen te hebben maar neem volgende keer gewoon leuker tafelgezelschap mee! Kan de bediening in alle rust hun werk doen. Hulde voor het Dijkhuysje! Volgende keer beter!

    reageer
  • .\/\/.

     

    Is het verbazingwekkend dat er geen enkel Flevolands restaurant in de prijzen valt als het publiek toch vooral op véél en goedkoop gericht is?

    reageer
  • alicia

     

    als ik uit eten ga dan ik gewoon naar Le Mirage dan weet ik waar ik voor betaal. gezellig en het eten heerlijk.

    reageer
  • laat alle reacties zien
  • Broer

     

    Na een bezoekje aan de Mac niet?

    reageer
  • dronten

     

    als ik in een * restaurant zou eten dan na afloop nog even langs de Mac donalds. voor een paar hapjes betaal je een vermogen en blijft trek houden

    reageer
  • bij dat soort restaurants is het altijd te hopen dat het raam dicht is ,anders waait het eten van je bord. je komt er uitgehongerd weg,en is het eten nu zo bijzonder voor dat geld ,voor mij niet in ieder geval

    reageer
  • paul

     

    helemaal mee eens. moeders de vrouw ia geen beste ambassadeur van dat bedrijf.

    reageer
  • peter

     

    terecht dat ze geen * hebben. enige ster die ze verdienen is die van klant onvriendelijk zijn.. wat een drabber is die vrouw. tja dan mag je nog zo lekker koken, de bediening verkloot het wel.

    reageer
  • lely

     

    Ik eet thuis, m'n meissie kookt al jaren de sterren van de hemel!!

    reageer
  • Ron

     

    Die kok , waarom ging hij daar unerhaupt heen.

    reageer
  • Nico

     

    Voor (gewoon) goed eten ga je eten Bij Brons. Echt een aanrader.

    reageer
  • markp

     

    Ik zou er al niet gaan eten alleen al n.a.v. het vorige filmpje bij de artikel van omroep Flevoland, daar zie de chef-kok proeven van een gerecht een vervolgens de lepel weer terug in de pan doe, en dan een bord opmaken, daar het je gereedschap voor en/of handschoen. het ziet er voor mij niet erg hygiënisch uit allemaal en zeker al geen ster waardig. slechte presentatie van de chef.

    reageer
  • Herman

     

    Wie denkt er in hemelsnaam, dat het eten beter smaakt, als het restaurant een Michelin ster heeft. Porties zijn kleiner, prijs is hoger, het oogt spectaculair, maar beter smaken, NEE.

    reageer
  • jan de bakkert

     

    De h.h. keurmeesters gebruiken nog oude Michelin kaarten waarop Flevoland nog niet staat ingetekend.

    reageer
  • GL

     

    Als zij nou eens wat vriendelijker zouden zijn misschien lukt het een keer.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert