Filmgala voor tien jaar Utopolis

ALMERE
Bioscoop Utopolis heeft 10 jaar een vestiging in Almere. Dat wordt maandagavond gevierd met een gala in het gebouw aan het Forum.

Bij het gala zijn bekenden uit de filmwereld en bezoekers die toegang konden winnen via een Facebookactie. In de grote zaal wordt de film Sunset Boulevard uit 1950 vertoond. Na afloop zijn er hapjes en een drankje.

Utopolis opende op 12 november 2004 haar deuren.

reacties (4)

 • E Versteegt

   

  Ik zou niet weten wat er nog "mooier" moet aan de 3d-effecten en wat er nog scherper zou moeten. Utopolis is 1 van de bioscopen die bv. The Hobbit al in "High Frame Rate 3d" afspeelt, in de regio alleen in de Imax zaal van Pathé Arena gedaan. En verder vind ik met name het geluid echt vele malen beter dan het geluid in Pathé Arena. Bij Utopolis is het gewoon veel meer 'immersive'. Alleen jammer dat ze de THX certificering hebben laten vallen, zo lijkt het tenminste. Is er nog verbetering mogelijk? Jazeker. Zo vind ik de (zoete) popcorn in uit de Shop niet altijd even lekker. Vaak staat het er al zo lang dat het niet meer vers is. Ook wil het bij de WC's nog wel eens een zooitje zijn. En ondanks dat je nu -eindelijk- tenminste e-tickets kan kopen, zou ik ook graag zien dat je online kan reserveren (dus pas betalen in de bios). Dan heb je tenminste nog wat aan de knipcard of een bioscoop bon. Als je nu online een plaats wil reserveren moet je ook meteen het kaartje al kopen. En nog een laatste ding: Introduceer net als pathé ook een abonnement voor onbeperkt naar bios gaan.

  reageer
 • steef

   

  Ik bedoel ermee i max dat bedoel ik ermee dus super scherp en mooiere 3 d effect

  reageer
 • nouja

   

  Wat een onzin ze hebben ALTIJD alle nieuwe (grote) films. Geen idee wat je bedoeld

  reageer
 • steef

   

  Weet het nog goed toen de deuren van deze mooie bios open gingen ben nog steeds erg blij met deze bioscoop alleen jammer dat ze niet het nieuwste van het nieuwste hebben zo dat je bij de tijd bent met wat de mensen willen. Verder top hoop dat hij nog lang blijft .

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert