Scholieren mogen nieuw boek Dorrestein vooraf lezen

ALMERE
Alle scholieren van middelbare scholen in Almere mogen eind december al het nieuwe boek van Renate Dorrestein lezen. Het boek met de titel Weerwater gaat over Almere en wordt officieel pas op 5 februari gepresenteerd.

Scholieren krijgen het voorproefje als dank voor een initiatief van de gemeente Almere. Dorrestein mocht een aantal maanden in Almere wonen voor het project 'Writer in Residence'.

Scholieren kunnen Weerwater lezen in de vorm van een gratis e-book. Wel geldt de afspraak dat de jongeren niets over het boek mogen zeggen tot de presentatie in februari.


reacties (3)

 • Peter.F

   

  Ik ga het gelijk kopen als het uit is.

  reageer
 • Jos

   

  Ik ben Renate Dorrestein in de stad tegengekomen. Leuk mens met een frisse kijk op de wereld. Ze genoot van Almere. Ben benieuwd naar haar boek.

  reageer
 • joost

   

  wat een grap. je geeft een e-book gratis aan alle jongeren en dan mogen ze er niets over zeggen? hahahaha. Ben benieuwd wat dat geintje de gemeente almere heeft gekost. Niemand, echt niemand gaat zo'n gemeentelijk boek kopen. ook het 30 jaar almere boek is in totaal 16 keer verkocht, en 2500 keer weggegeven.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert