Mercatus en gemeente onderzoeken woonwensen

NOORDOOSTPOLDER
Woningcorporatie Mercatus in Emmeloord en de gemeente Noordoostpolder doen onderzoek naar de woonwensen van starters. Inwoners tussen de 18 en 34 jaar wordt daarom per brief gevraagd om op internet een enquête in te vullen.

Hierin wordt gevraagd naar de ervaringen bij het vinden van een woning in de gemeente. Bijvoorbeeld hoe lang het duurde om de woning te krijgen, of die past bij de woonwensen en of is overwogen om de gemeente Noordoostpolder te verlaten.

Met de vragenlijst hopen Mercatus en de gemeente het woningaanbod beter af te stemmen op de behoefte van jongeren die op zichzelf willen wonen. Daarom wordt de deelnemers ook gevraagd om mee te doen aan het 'Starterspanel'. Die bespreekt later de resultaten van het onderzoek.

reacties (3)

 • pff

   

  mercatus sloopt toch alleen maar zie ook maar weer in rutten ..

  reageer
 • bewoner

   

  wat voor zin heeft het? jongeren trekken en masse de polder uit, omdat hier niets te beleven is, er is geen studie, geen werk etc. en als er al gebouwd wordt is voor de oudjes van de polder. te lang gewacht mercatus.....

  reageer
 • OK

   

  Waarom ook niet voor ouderen en seniorenwoningen? Zij moeten straks langer thuis wonen. In de polderdorpen liggen de seniorenwoningen niet voor het oprapen.

  reageer
 • hallo

   

  over twee jaar liggen ze in bant voor het oprapen als ze ZIJN GESLOOPT

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert