Optisport nieuwe exploitant pand Flevoparq

DRONTEN
Optisport is vanaf maandag de nieuwe exploitant van het racket- en bowlingcentrum aan de Educalaan in Dronten.

Begin deze week sloot Thony Schwab van Flevoparq de deuren omdat hij een huurachterstand had van 125.000 euro. Optisport gaat de tennishal binnenkort laten ombouwen tot een overdekte kinderspeeltuin met de naam Avontura.

Het is de bedoeling dat de indoorspeeltuin voor de voorjaarsvakantie open gaat. Squashen en bowlen blijft mogelijk in de sporthal in Dronten.

reacties (6)

 • Gerard

   

  Er was een sportvereniging die huurde bij Flevoparq. En deze vereniging heeft halsoverkop een nieuwe lokatie mogen\moeten zoeken nu Flevoparq dicht is.

  reageer
 • henk

   

  Als het een verlies voor de sportverenigingen is, waarom kwamen ze daar dan niet? Dan had het niet zover gekomen.

  reageer
 • bob_basli

   

  Ik ken de organisatie achter optisport niet, maar dit lijkt mij een slimme zet. De tennishal is een groot deel van de oppervlakte en die levert het minste op. De squash en bowling leveren niet genoeg op om alle kosten te dekken. zakelijk gezien snap ik deze keuze. We zullen zien...

  reageer
 • Gijs

   

  Zijn er nog niet genoeg speeltuinen zoals balorig in de omgeving. Wij zitten in Dronten toch niet te wachten op dure speeltuinen voor kinderpartys. Als iedereen er over een jaartje geweest is kan Optisport de deur wel weer dicht doen.

  reageer
 • henk

   

  optisport is een rare logge organisatie die er geen bal van snapt hoe het moet dus zal het snel weer over zijn met de pret.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Drontenaar

   

  Ombouwen van Flevoparq als sportaccommodatie tot deels een speeltuin is een verlies voor de sportverenigingen die tot nu toe gebruik maakten van het gebouw. Blijkbaar is het voor Optisport, die o.a. ook zwembad Overboord in beheer heeft financieel niet aantrekkelijk genoeg om het Flevoparq louter en alleen als sportaccommodatie te exploiteren!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert