Gemeente bundelt kennis winkeliers en investeerders

ALMERE
Het college van b en w heeft het Platform Retailontwikkeling Almere opgericht. Doel hiervan is kennisuitwisseling tussen winkeliers, investeerders en de gemeente over de Almeerse detailhandel.

Zo kunnen onderwerpen zoals de ontwikkelingen van online verkopen en leegstand van panden aan de orde komen.

Wethouder Mark Pol van economische ontwikkeling neemt namens het college deel aan het platform. Het plan is om twee keer per jaar bijeen te komen.

reacties (3)

 • johan54

   

  Wat een onzin weer. Wie van de vriendjes moet er nu weer aan geld geholpen worden. Beste gemeente, ondernemers weten zelf wel wat ze moeten doen alleen luisteren jullie niet. Voorts wordt er weer op een verkeerde manier geld uitgegeven. De echte rekening krijgen jullie nog wel gepresenteerd

  reageer
 • Joost

   

  Dus we gaan geld in een discussie platform stoppen terwijl tal van steden dezelfde problematiek hebben en soort gelijke oplossingen heeft bedacht? Stop er voor lagere huur popup shops in die weg moeten wanneer een echte huurder het pand wil hebben. Dit houdt het centrum aantrekkelijk en je kosten per maand gaan om laag Ook zorgt zo een ludiek initiatief voor meer nieuwswaardigheid van de stad.

  reageer
 • As

   

  Hoe gaat dat gezegde ook al weer...... als het kalf verdronken is dempt men de put

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert