Voorzitter: Boshuijzen geen lijsttrekker van 50Plus

FLEVOLAND
Fractievoorzitter Erik Boshuijzen wordt naar alle waarschijnlijkheid geen lijsttrekker voor 50Plus Flevoland bij de Provinciale Statenverkiezingen in maart. Dat zegt afdelingsvoorzitter van de partij Rhianna Gralike. De partij heeft volgens de Drontense gekozen voor een andere lijn en dus ook voor een andere lijsttrekker.

Boshuijzen is woedend over het besluit en waarschuwt voor ernstig politieke moeilijkheden als hij niet tot lijsttrekker wordt gekozen. Op Twitter dreigt hij met afsplitsing van de huidige fractie van 50Plus. Die bestaat uit hemzelf en twee burgerleden.

Maandagavond wordt de concept-kandidatenlijst bekendgemaakt. Daar stemmen de leden van de partij over op 13 december.

reacties (5)

 • Rinus

   

  Gaat hij zichzelf splitsen? Tikkie schizofreen?

  reageer
 • Roel

   

  Weer een afscheiding? We hebben tegenwoordig meer ouderenpartijen dan ouderen.

  reageer
 • De grote mannen zijn net dreinerige kinderen die proberen als volwassene hun zin te krijgen en als dat niet lukt dan gaan ze weer afsplitsen in de plaats even na te denken waar het egootje nou een paar minuten van ondersteboven was...

  reageer
 • kees

   

  50 plus als partij is sowieso een schande.

  reageer
 • Oudere

   

  Zeker Wout Jansen als lijsttrekker. Zou schande zijn aangezien hij vorig jaar zich bij een andere partij als lijsttrekker nog terugtrok. Ongeloofwaardig en politiek niet correct, maar ja.... zou mij niet verbazen. Einde 50 Plus.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert