Wout Jansen lijsttrekker 50PLUS Flevoland

FLEVOLAND
Oud-wethouder Wout Jansen uit Lelystad voert de lijst van 50PLUS Flevoland voor de Provinciale Statenverkiezingen aan.

Jansen was eerder voor D66 wethouder in Zeewolde en voor de Inwonerspartij wethouder in Lelystad. De huidige fractievoorzitter Erik Boshuijzen is nummer 3 op de concept-kandidatenlijst.

Hoe de lijst er definitief uit gaat zien, wordt half december bepaald op de ledenvergadering van 50PLUS Flevoland. De verkiezingen voor een nieuw provinciebestuur zijn op 18 maart.reacties (14)

 • Peter

   

  Helemaal eens schandalig, deze meneer.

  reageer
 • salamoPsnuffel

   

  Het is echt een partijhopper. Hij kwam ook voor op de ledenlijst van TROTS. Je weet wel, de club van het ego Verdonk.

  reageer
 • henk a van den brink

   

  In dit land kan iedereen wethouder worden...

  reageer
 • KC

   

  Ank wacht de democratiesche op 18 maart 2015 maar af.

  reageer
 • J.C. Moes.

   

  ‘ABS’ ik onderschrijf, overwegend jouw reactie aan het adres van ‘Ank van Rijnsoever’, als inleiding op wat ik zelf van dit ‘soort’ personen vind.(Wout dus!) Deze, ‘Wout’ is er een personificatie (een v/d velen) van; Het ABC ‘tje aan vereisten van en voor het tegenwoordige deelnemen aan de landelijke en vrij algemene politiek! A ‘Wout kikt op het pluche’ B ‘Lelystad de IPL opgestart’ C ‘Verkiesbaar als voorzitter 50Plus’ A; De tweede kamer (i.c.) zit er vol mee. B; Geeft niet welk of wat voor partij, als je maar in beeld bent en ook nog eens ‘makkelijk’ je geld krijgt. (ik schrijf bewust niet, ‘verdiend’ Misschien dat je dan ooit nog eens coalitie (lees, ‘ondemocratisch toegepaste meerderheidsvorming’) mag ondersteunen, stel ik uiterst cynisch! Daarin herken ik het subtiele kruiperige v/d goed gebekte Pechtholt wel. (waarschijnlijk hét voorbeeld van deze opportunist!) C; Tja, schuldig of niet, maar als Krol het kan, waarom wout dan niet? Wout kan het dus altijd nog eens, en misschien wel met een aanzienlijk hogere slaagkans, in de tweede kamer proberen! Wat is er gebeurd met de opvatting, vereiste en toepassing ‘van onbesproken gedrag zijn?’ Welk laatste vooral en te allen tijde voor overheidsdienaren van laag tot hoog MOET gelden, als wel daarop gehandhaafd door een onvoorwaardelijke en grondige screening vooraf! J.C.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Gompie

   

  Ach ja, Statenleden zijn net zelfrijzend bakmeel. Ze vallen vanzelf omhoog. Maar de krenten maken de smaak

  reageer
 • Ank van Rijnsoever

   

  Gelukkig valt tot nu toe ook 50plus onder wat wij de democratische regels noemen. Het laatste woord is daarom aan de leden op de vergadering van 13 december. De tijd zal het leren, of 50plus keuzes maakt die door de ledenraad worden gehonoreerd.

  reageer
 • Karel

   

  Prima, als lid van een andere partij kan ik dit alleen maar toejuichen. Weer een concurrent minder, want serieus kun je dit niet meer nemen.

  reageer
 • KC

   

  Ank voor wat betreft BLL en LL heb je gelijk. Erik is best geen makkelijke man, maar Wout kikt op het pluche. In Zeewolde is hij als wethouder van D66 voortijdig weg gestuurd. Toen heeft hij in Lelystad de IPL op gestart. Als schreeuwend raadslid heeft hij het tot "wethouder" geschopt. Hoeveel blunders heeft hij toen gemaakt. Daarna wilde hij niet meer in de politiek. Op eens stelde hij zich verkiesbaar als voorzitter van 50 Plus. Ging niet door, omdat Jan Nagel ingreep. En nu dit verhaal. Hoe integer is dit alles, om Erik zo aan de kant te schuiven met een grote mond. Ik denk als dit zo doorgaat er geen 50 Plus in Flevoland komt!

  reageer
 • ABS

   

  Hoe vaak moet je bewijzen dat je incompetent bent in de politiek voordat je daarop afgerekend wordt?

  reageer
 • Ank van Rijnsoever

   

  Met eventuele schermutselingen van Wout Jansen met Bindend Lokaal en/of Leefbaar ben ik niet bekend. Wat ik wel zeker weet, is dat Wout Jansen nooit op de kieslijst van OPA Plus in Lelystad heeft gestaan. Ik weet dat zeker, omdat ik zelf lijsttrekker was en nu fractievoorzitter in de gemeenteraad van OPA Plus ben.

  reageer
 • bankzitter

   

  en de volgende stap is, 1e kamer

  reageer
 • kiezer

   

  Wat een kiezersbedrog wordt hier wederom door Wout Jansen gepleegd. Eerst trammelant bij Bindend Lokaal, dan afsplitsing Opa Plus en Leefbaar Lelystad. Dan vele leden IPL tegen zich in het harnas jagen door beloftes niet na te komen. Geen lijsttrekker/kandidaat raadslid meer voor IPL en vervolgens mededelen geen functies meer te ambieren in de politiek. Dan nu dit weer doen ter meerdere glorie van zichzelf. Hoe integer ben je dan nog op het politieke toneel ???????????????

  reageer
 • Rinus

   

  Weet hij(ntje) het deze keer zeker?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert