Chefkok Het Veerhuys wint prijs in Parijs

ALMERE
Chefkok Jonathan Zandbergen van restaurant Het Veerhuys in Almere heeft in Parijs de Prix Culinaire de Taittinger gewonnen.

De Almeerder had volgens de jury het lekkerste gerecht gemaakt in de Franse hoofdstad.

Het is de vierde keer dat Zandbergen meedeed aan deze culinaire wedstrijd op topniveau. Twee jaar geleden werd hij derde in de grote finale in Parijs.



reacties (6)

  • .\/\/.

     

    Hoewel dat erg lekker kan zijn denk ik niet dat men daar in Frankrijk wild van wordt.

    reageer
  • Sjaan

     

    Lekker dat je "leuk" kunt koken maar verwacht nu geen Michelin ster, is hem in zijn bol gestegen!!

    reageer
  • Ab

     

    Een balgehakt en een slavink.

    reageer
  • .\/\/.

     

    Wat had-ie nou klaargemaakt dan?

    reageer
  • ron

     

    gefeliciteerd maar sterren komen nooit vanzelf (behalve in de lucht )

    reageer
  • laat alle reacties zien
  • richard

     

    proficiat. ga zo door en de ster komt vanzelf.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert