Woningstichting eist ontruiming kinderdagverblijf

ALMERE
Verhuurder GoedeStede heeft in een kort geding de ontruiming geëist van kinderdagverblijf De Dotterbloem in Almere Buiten. De opvang zou een huurachterstand van 20-duizend euro hebben.

GoedeStede wil dat het pand binnen drie dagen na het vonnis van de rechter wordt gesloten. Dat is over twee weken. De eigenaar van het kinderdagverblijf wil graag blijven en is juist van plan om in januari ook buitenschoolse opvang aan te bieden.

De verhuurder heeft geen vertrouwen in dit plan. Eerder dit jaar was er ook al een rechtszaak tussen beide partijen over achterstallige betalingen.
reacties (10)

 • Paul

   

  Ik dacht dat in Nederland kinderen gewoon kinderen heten

  reageer
 • 13xx

   

  Het is alleen jammer dat de klanten van dit KDV geen partij zijn , maar wel de sjaak zijn.

  reageer
 • Mbalm

   

  Exact, gewoon schuiven met het geld dus betalen. We hebben als BV NL genoeg schulden gemaakt tijd dat ook ondernemers kritisch naar zichzelf gaan kijken. Hoe makkelijk is het in Nederland om een BVtje te laten ploffen en de schulden op te lossen over de rug van de belastingbetaler. Schulden maken = onrendabele business case.

  reageer
 • Frenky

   

  Is toch duidelijk? Niet betalen = eruit!

  reageer
 • brenda

   

  Hallo wij moeten ook gewoon onze huur betalen hoor.....

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • willem ex buiten

   

  Ondernemen is volgens mij iets anders dan leuk bezig zijn op Uw manier.Het is toch van de zotte dat als er sprake is van huurschuld dat juist diegenen die niet betalen de koers willen bepalen.Als ik kinderen had zou ik ze nooit naar zo'n kinderopvang sturen.

  reageer
 • Appie

   

  Wat is dit jammer!! Ik breng mijn kids al 5 jaar naar dit KDV en ben nog steeds tevreden. Mijn kids hebben het altijd naar hun zin gehad en hebben dat nog steeds. Ik zit er niet op te wachten om mijn kids naar een andere KDV te brengen. Laten we hopen op een goede afloop. Groetjes

  reageer
 • Priccila

   

  Het gaat slecht met een heleboel kinderdagverblijven in Almere. Leidsters raken hun baan kwijt en komen niet meer aan de bak en de kinderen kunnen hun 'baby/peuter tijd' niet af maken in hun vertrouwde omgeving! De kinderdagverblijven zouden veel meer gesteund moeten worden. Erg jammer van GoedeStede dat ze niet willen mee werken terwijl er zoveel panden leeg staan. Ook de huur is ook belachelijk hoog daar zou ook eens naar gekeken moeten worden. Er moet nu echt wat gebeuren , ik wil mijn baan, collega's en kindjes niet kwijt ...snik. Ook het plaasten van deze artikelen helpen niet mee het zaait vooral veel onrust voor ons en de klanten die we zo hard nodig hebben. Er is gelukkig nog geen besluit genomen, ik hoop echt op een goede afloop !

  reageer
 • Sander

   

  Als het allemaal zo goed is bij jullie, waar komt die 20.000 euro achterstand dan vandaan?

  reageer
 • Robin

   

  Goede Stede mag blij zijn! Dat dit kinderdagverblijf wil blijven bestaan en dat zij hun uiterste best blijven doen. Er zijn er heel veel die het er bij laten liggen! Maar zij niet! En dan wordt er zo mee om gegaan. In en in triest! Hoeveel panden staan er al wel niet leeg al die tijd. Wij snappen allemaal dat het een moeilijke tijd is, maar dat er dan gewoon geen vertrouwen is in verdere plannen om dit leuke kinderdagverblijf te laten bestaan! Ik hoop persoonlijk en ik denk ook namens heel veel ouders van dit kinderdagverblijf dat dit tot een goed einde komt en alle kinderen niet weg hoeven uit hun vertrouwde omgeving! Want er is een plan laten we deze niet negeren!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert