Wout Jansen stopt als voorzitter ondernemersvereniging

LELYSTAD
Wout Jansen stopt als voorzitter van Stichting Ondernemers Stadshart Lelystad. Hij legt zijn functie neer, omdat hij is voorgedragen als lijsttrekker van 50PLUS voor de Provinciale Statenverkiezingen in 2015.

Jansen wil politiek onafhankelijk zijn en de schijn van belangenverstrengeling tegengaan. Daarom heeft hij in overleg met het bestuur van de ondernemersvereniging besloten om zich terug te trekken.

Louw Lakeman neemt nu de voorzittersrol over van Jansen.

reacties (11)

 • ingewijde

   

  Ik verneem een ander gerucht. Wout is getipt door de burgemeester om af te treden. In de Provincie circuleren veel geheime stukken. En ja het gevaar voor belangenverstrengeling ligt dan op de loer. Maar ja, een biertje aan de bar doet wonderen. Het zit in een persoon en niet in een functie.

  reageer
 • edwin

   

  Meneer Jansen is wel erg zeker van zijn zaak. Als ik lees dat er zoveel verdeeldheid is om zijn persoon en dat OPA PLUS ook overweegt om mee te doen is zijn verkiezing 13 december nog geen gelopen race.... Als hij nu op nr 4 komt en/of op 18 maart niet in de Staten komt wil hij dan weer voorzitter worden? Heb trouwens ook al horen fluisteren dat hij ervan uitgaat dat hij gedeputeerde wordt....

  reageer
 • ABS

   

  Incompetentie kent geen grenzen, overal toepasbaar.

  reageer
 • Salamopsnuffel

   

  Wat ik al dacht. Niet in overleg met het bestuur. Mogelijk denkt Wout dat Boshuijzen het bestuur is.

  reageer
 • kolk

   

  Wout Jansen.Onder zijn verantwoording is het stadsvervoer niet al te best van start gegaan, heeft veel geld aan onzinnige haltes uitgegeven. Mail hoef je ook niet aan Wout te sturen, want reageren doet hij toch niet. Ik wens 50+ heel veel sterkte maar mijn stem krijgen ze niet meer. Wij noemen hem windvaantje.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Harry

   

  Weer 1-tje om aan de lijst toe te voegen: - wethouder Zeewolde #fail - wethouder Lelystad #fail - Vz ondernemers Stadshart #fail - lijsttrekker 50plus provincie #NOT Want iedereen stemt toch tegen dit voornemen op de ALV van 50plus op 13 dec'14? Ik zou bijna lid worden om tegen te stemmen.

  reageer
 • salamopsnuffel

   

  Wout zegt, in overleg met het bestuur. Ik ken toevallig alle bestuursleden en zal eens informeren. Ik wed dat de meeste besttursleden van niets weten. Wordt vervolgt

  reageer
 • KC

   

  Anders om. Wout wordt gesoufleerd door zijn vrouw.

  reageer
 • salamopsnuffel

   

  Het bewijs is gelevert. Jobhoppen der 1e klasse. Wedden dat zijn vrouw het overneemt. Kan hij via sms haar vertellen wat te zeggen

  reageer
 • 50er

   

  hier komt de ondernemersvereniging goed vanaf . jammer voor de 50plus

  reageer
 • zwarte piet

   

  Typisch Jansen. Eerst een hoop trammelant maken als voorzitter van de ondernemingsvereniging m.b.t. intocht Sinterklaas en ZWARTE piet Toen was bij hem ook al bekend dat hij bij 50 Plus aan de bak zou komen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert