Drainage Paardenmarkt moet boomsterfte tegengaan

EMMELOORD
Parkeerterrein de Paardenmarkt in Emmeloord gaat volgende maand deels op de schop. De gemeente meldt dat er onder het plein drainage wordt aangelegd.

Dat is nodig omdat de laatste tijd een aantal bomen op het plein dood is gegaan. Het grondwaterpeil is te hoog. De drainage start onder de heg en bomen aan de kant van de Noordzijde. Aan de kant van de Bumalaan worden de leidingen op het riool aangesloten.

Voor de werkzaamheden wordt het parkeerterrein deels afgesloten. De vernieuwde Paardenmarkt werd in 2011 opgeleverd. Op het plein kunnen bijna 500 auto's parkeren.

reacties (7)

 • Nopper

   

  Helemaal eens met Sjors en Carry ! Als dit soort blunders gemaakt worden in het bedrijfsleven volgt ontslag ! Wat volgt hier ? Niets !! Een burgemeester,wethouders en ambtenaren die lekker blijven zitten en kwistig geld blijven verspillen. Ach ja ze hoeven het zelf niet te betalen ! Verhogen ze toch gewoon weer de OZB...

  reageer
 • Nl

   

  Stuur de hele gemeente raad maar weg het is pappe en nathouden ongelooflijk het gaat maar door het stopt nooit er is ook niemand die iets doet woon hier 57 jaar maar er gebeurt niks we kunnen van alles noemen maar ambtenaren die dit doen wegsturen als wij dat bij een baas doen moet ik ook weg dus alle ambtenaren die over poldertoren deeltjes en noem maar op wat er fout gaat of is gegaan wegsturen het kost al genoeg en wij burgers maar betalen

  reageer
 • sander

   

  Een paar nieuwe bomen planten is een goedkopere oplossing , dan wel een soort die tegen een hogere waterstand kan .

  reageer
 • tijn

   

  Gelukkig kunnen we op de deel parkeren. ........................

  reageer
 • sjors

   

  Weer een blunder van onze ambtenaren. Het gaat maar door: Poldertoren, de Deel, Evenemententerrein ( ligt er maar men doet er niets mee), Raadszaal ( gelukkig afgeketst). Minder ambtenarij, doch meer kwaliteit zou zeer welkom zijn.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Poldebewoner

   

  Had je kunnen weten!!! Nu weer extra geld verkwanselen ,ongelofelijk,als ze hadden nagedacht had het in 1 keer gekund.

  reageer
 • Carry

   

  Hebben ze dus niet goed gekeken hoe hoog het waterpeil was. Kost weer dubbel geld. Zonde!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert