Feest voor medewerkers Zorggroep Oude en Nieuwe Land

FLEVOLAND
Opgeluchte medewerkers van Zorggroep Oude en Nieuwe Land uit Noordoostpolder en Urk krijgen een feestje aangeboden van de vakbonden.

De thuishulpen hebben maandenlang actie gevoerd voor het behoud van hun baan. In eerste instantie werden ze ontslagen maar nu mogen ze tot en met 2016 bij de Zorggroep in dienst blijven. Het gaat in totaal om zo'n 300 banen.

Het succes wordt vrijdagavond gevierd in theater de Meenthe in Steenwijk.

reacties (6)

 • .\/\/.

   

  Tja, zorg is een markt geworden op initiatief van de PvdA en de VVD. En als het om geld gaat gaan mensen tot het uiterste.

  reageer
 • Carry

   

  Het feest wordt aangeboden door de vakbonden. Dus welk geld wordt er nu verspild. Ik geloof het pas als er een brief komt waarin staat dat wij per 1-3-15 niet zelf iemand in dienst hoeven te nemen!

  reageer
 • Hoe zo een feestje ?...

   

  Er moet 9 miljoen bezuinigd worden. Zonder gevolgen? Alles is daar in rep en roer. Allemaal schone schijn!!

  reageer
 • me

   

  mee eens....zonde van het geld.

  reageer
 • Anoniem

   

  Heel blij en dankbaar voor diegenen die hun baan behouden, maar waarom moet dit gevierd worden???? Besteed het hoognodige geld aan andere belangrijke zaken!!!!!! De tijd zal het leren hoe alles zal gaan verlopen!!!!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • sjoerd

   

  Ik zou maar niet te vroeg juichen. Na enkele jaren komt men er achter dat er veel verlies is geleden en dat het alsnog failliet gaat. Voorbeeld: Sionsberg Dokkum / Ruwaard van Putten etc. Als je inkomsten niet in overeenstemming zijn met je uitgaves gaat het onherroepelijke fout. Je kunt nu eenmaal niet meer uitgeven dan dat er binnenkomt. En is het niet uitstel van executie?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert